Breaking news

Bogdan Oprea, demis de Băsescu, din funcția de purtător de cuvânt

loading...

Traian Băsescu a rămas fără purtător de cuvânt. Președintele României l-a concediat luni seară, pe consilierul Bogdan Oprea, care se ocupa de relația cu mass media și îi purta vorbele lui Băsescu.

bogdan oprea13 octombrie a fost o zi cu ghinion pentru Bogdan Oprea. Slugarnicul purtător de cuvânt al lui Băsescu, a fost pus pe liber tocmai de stăpânul său, pe care l-a apărat cu atâta ferocitate, depășindu-și de nenumărate ori, atribuțiile de serviciu.

„Președintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat luni, 13 octombrie a.c., Decizia privind eliberarea din funcția de consilier de stat din cadrul Administrației Prezidențiale a domnului Bogdan Oprea începând cu data de 13 octombrie 2014”, se precizează în comunicatul de presă al Administrației Prezidențiale.

Tot luni, Băsescu l-a eliberat din funcţie şi pe consilierul de stat Răzvan Murgeanu. Bogdan Oprea a preluat funcţia de purtător de cuvânt în anul 2012, după demisia lui Valeriu Turcan.

Înainte de a ajunge la Cotroceni, Bogdan Oprea a mai fost purtător de cuvânt la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului în mandatul Elenei Udrea și în cel al lui Cristian Petrescu.

Înainte de a lucra la Ministerul Dezvoltării Regionale, Bogdan Oprea a fost redactor-șef adjunct la Adevarul de seară.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>