Breaking news

Bogdan Mihai: La capitolul cultură România a fost întodeauna în top în Europa

La capitolul cultură, România a fost întodeauna în top la nivel european și mondial, este de părere tenorul român Bogdan Mihai.

Tenorul Bogdan Mihai îndeamnă românii să se aplece către cultură, să meargă la teatru, la operă, pentru a mai uita de grijile cotidiene, precizând că la astfel de manifestări se încară cu energie pozitivă și au numai de câștigat.

Îndemn românii să se aplece cumva spre cultura, fie teatru, operettă, musical sau opera. Îmi place să cred că această țară a scos întodeauna talente. S-a tot vorbit de faptul că intrăm în Uniunea Europeană, noi am fost în Europa, în top, de foarte foarte mult timp, încă de pe vremea Adelinei Patii, Haricleei Darclée, artiști importanți. La capitolul cultură am stat întodeauna la cel mai înalt nivel. Lumea trebuie să se gândească că aceste manifestări le transmit o stare de bine, este o cu totul altă energie, este cu totul alt ambient și nu au decât de câștigat”, a declarat Bogdan Mihai pentru exclusivNEWS.ro.

Tenorul Bogdan Mihai spune că opera este adresată tuturor celor care au un dram de curiozitate indiferent de nivelul de cultură și poziția în societate.

”Opera este adresată tuturor. Oricine are un dram de curizoitate cu siguranță se poate îndrăgosti și poate înțelege ușor, ușor, ce-i drept nu poți deodată. Cel mai bun exemplu în acest sens sunt eu. Am studiat vioara și nu am avut niciodată așa mare afinitate către operă. Dar am fost un băgăcios de mic și eram la operă în culise și ușor, ușor, străin printre artiști, am crescut practic sub ochii lor. M-au atras de partea lor și sunt tare fericit pentru asta. Trebuie să ai un dram de curiozitate altfel nu poți”, a mai declarat tenorul Bogdan Mihai.

Pentru talentatul tenor român, toamna și iarna lui 2012 se anunță a fi foarte încărcate, întrucât va avea loc premiera cu Don Pasquale  la Munchen și un concert belcanto, de pe 16 decembrie la Palatul Kremlin, din Rusia, împreună cu soprana Angela Gheorghiu.