Breaking news

Bogdan Medvedi a cântat în deschiderea concertului Sunrise INC de la Iași

loading...

Bogdan Medvedi, fost concurent la X Factor România a debutat cu dreptul în 2012. Sâmbăta trecută, Bogdan a fost invitat să cânte în deschiderea concertului trupei Sunrisee INC, susținut într-un club din Iași.

Deși a părăsit prematur concursul X Factor, încă din faza House Judge Visit, Bogdan Medvedi a făcut o impresie bună care s-a transformat în mai multe cântări la Balurile Bobocilor și chiar în deschiderea unui concert a unei trupe românești.

Pe 28 ianuarie am cântat în Club Motor din Iași, în deschiderea concertului trupei Sunrise INC. M-au contactat organizatorii și m-au întrebat dacă sunt liber și dacă doresc să cânt în deschiderea show-ului lor”, a declarat Bogdan Medvedi pentru exclusivNEWS.ro.

Pentru că a început anul 2012 cu dreptul Bogdan își propune să înregistreze câteva piese care s-l ajute să se promoveze mai bine și să fie în contact cu românii acultători de muzică bună.
”Vreau să îmi fac un repertoriu cât mai potrivit și pentru publicul din România. Mi-aș dori să am succes și poate să semnez un contract  cu o casă de muzică”, povestește Bogdan.

Și pentru că este ambițios, Bogdan vrea să își încerce norocul și în  acest an la concursul X factor, având ca obiectiv, calificarea în Galele Live X Factor.

Am învățat din greșelile pe care le-am făcut în trecut și vreau să mai încerc odată. Cred că aș putea reuși mult mai mult, cu multă muncă bineinteles”, mărturisește Bogdan Medvedi.

După eliminarea de la X factor, Bogdan a avut parte de numeroase bucurii din partea celor care l-au recunosut pe stradă. Și pe facebook a primit sute de mesaje de felicitare.

De foarte multe ori am fost recunoscut de oameni pe stradă. Sincer nu m-am așteptat la un asemenea feedback din partea publicului pentru că nici nu am intrat în Gale și când ieșeam în oraș, mă felicita lumea pentru performanțele de la X Factor și mă încurajau. Și pe facebook am primit sute de mesaje de susținere și încurajare. A fost o surpriză foarte plăcută. Mai ales că toate astea se întâmplau după eliminare. Și într-un fel asta mă făcea să mă simt oarecum mai bine. Mă bucuram că în ciuda faptului că am ieșit din concurs, totuși publicul mă aprecia chiar neașteptat de mult”, încheie Bogdan Medvedi.

loading...