Breaking news

Bogdan Dumitrache prezintă emisiunea Ca-n filme de la Digi 24

loading...

Trailerul producţiei „Poziţia copilului”, cea mai aşteptată producţie românească a începutului de an, în care joacă şi Bogdan Dumitrache, va fi difuzat în premieră naţională, la emisiunea „Ca-n filme”. 

 bogdan dumitracheŞi în această săptămână, emisiunea „Ca-n filme” de la Digi24 vine cu o nouă propunere de nerefuzat: replici memorabile din filme şi felul în care ajung ele să intre în conştiinţa publică. Vor vorbi despre asta actriţa Ioana Flora, directorul de creaţie Bogdan Naumovici şi criticii de film Dragoş Marin şi Ştefan Dobroiu.

Iar specialistul în replici celebre va fi Bogdan Dumitrache, zis şi Boogie, cel care va şi prezenta ediţia din această duminică.

Boogie joacă rolul principal în “Poziţia Copilului”, în regia lui Călin Peter Netzer, probabil cea mai aşteptată producţie românească a începutului de an.

Filmul abordează o lume mai puţin explorată în cinematografia autohtonă, cea a intimităţii noilor îmbogăţiţi ai României.

E o producţie care vorbeşte cu dramatism, cu emoţie, dar şi cu umor despre traumele sufocării copiilor prin dragoste şi despre amprentele pe care le lasă părinţii asupra personalităţii acestora.

„Poziţia copilului” este primul film românesc din 2013 inclus într-unul dintre marile festivaluri ale anului, Festivalul Internaţional de Film de la Berlin. Iar pentru ediţia din această duminică a emisiunii „Ca-n filme”, producătorul filmului a hotărât ca trailerul producţiei „Pozitia Copilului” să fie difuzat, în premieră, pe Digi24.

Pentru împătimiţii de film, care vor avea parte, ca de obicei, de toate noutăţile  genului,  dar şi pentru cei care vor să revadă momente şi replici celebre din filme, mai vechi sau mai noi, duminică seara, la 20.20, la emisiunea „Ca-n filme” este momentul perfect.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian