Breaking news

Boc nu își dă demisia și nici nu le promite românilor majorări salariale

Marți seară, Emil Boc a fost invitat la televiziunea PDL, B1 TV, la portocaliul de serviciu, Robert Turcescu să își dea cu părerea despre situația actuală din România.

Timp de 30 de minute, premierul Emil Boc a vorbit nimic, a fost apatic și a putut să spună doar că a făcut greșeli de comunicare în privința populației, că nu este eprfect, că nu le promite majorări salariale românilor și că nu își dă demisia.

Dacă acum o spătămână nu l-a primit pe Raed Arafat să discute despre legea sănătății, marți seară Emil Boc a avut numai cuvinte de laudă la adresa doctorului.

Admit că nu întotdeauna am comunicat cel mai bine şi poate că nici perioada asta de criză nu ne-a oferit modalităţile prin care să avem timp suficient de analizat fiecare lucru şi fiecare măsură absolut impecabil, ca la carte. Nimeni nu este prefect, cu atât mai puţin primul-ministru. Şi el este supus greşelilor sau unor inadvertenţe de comunicare„, a spus Boc.

Premeirul a spus că despre alegeri anticipate nu poate fi vorba, dar s-a arătat ”îngrijorat” de problemele oamenilor care au ieșit să protesteze în stradă.

Orice cetăţean care protestează şi e nemulţumit mă îngrijorează şi e în atenţia mea„, a spus Emil Boc.