Boc își arată colții la autoritățile locale ce au trucat licitațiile cu fonduri europene

Premierul Emil Boc amenință autoritățile locale care au trucat licitațiile cu fonduri europene, că va fi necruțător cu măsurile  pe care le va lua împotriva acestora.

DEZBATERE PUBLICA - REFORMA EDUCATIEI - PARLAMENTBoc a afirmat luni, la o întâlnire cu oamenii de afaceri din Prahova, că Uniunea Europeană a sesizat că România are probleme în ceea ce priveşte corectitudinea unor licitaţii şi legat de conflictele de interese.

Nu mai putem tolera autorităţi locale care pur şi simplu să sfideze legea, să facă licitaţii trucate, să existe conflicte de interese, după care ţara să fie sancţionată pentru că unii greşesc la nivel local. Acest lucru este intolerabil, iar oamenii trebuie să ştie că din cauza unora sau a altora de acest fel noi, ca ţară, putem pierde bani europeni care ar trebui să intre în infrastructura din România“, a declarat Emil Boc.

Ca și exemplu negativ unde există suspiciuni de trucare a licitațiilor, Boc a nominalizat contracte din judeţul Teleorman, unde președinte de consiliu este Liviu Dragnea de la PSD.

Premierul a dat asigurări că ceic are au încălcat legea vor fi anchetați penal.

>