Breaking news

Boc acuză Realitatea Tv și Antena 3 că dezinformează populația

Emil Boc,  Prim-ministrul României, a terminat de aranjat treburile prin țară și a crescut suficient de mult nivelul de trai al românilor, încât are timp să tragă la răspundere prncipalele televiziuni de știri din România și să le amenințe cu cenzura din partea CNA.

PSD-PC - PDL - NEGOCIERIDeranjat de atitudinea Realitatea tv și Antena 3 l a adrssa guvernului, Emil Boc acuză cele două televiziuni că dezinfomează poulația și prezintă informațiile trunchiat. Emil Boc s-a plâns miercuri că purtătorului de cuvânt al Guvernului nu i s-a permis să facă precizări într-o emisiune a Realităţii TV şi a acuzat televiziunea respectivă de manipulare, el luându-i apoi reporterului acestui post microfonul din mână, spre protestul celorlaţi ziarişti, transimte realitatea.net

În faţa protestelor unor reporteri, Boc a replicat: “Vă rog să nu vă supăraţi. Eu sunt foarte calm şi nu vă deranjează că spun lucrurilor pe nume. Românii trebuie să ştie că Realitatea şi Antena 3 dezinformează românii şi am argumente foarte clare. Antena 3 a şi primit de la CNA amendă, probabil urmează şi Realitatea”.

Gestul premierului Boc a survenit în urma unei întrebări referitoare la cererea sa privind o emisiune săptămânală la postul public de televiziune în care să prezinte activitatea Guvernului. “Românii trebuie să aibă acces la informaţie corectă pentru că văd că posturile private abdică de la obligaţiile legale pe care le au. Am crezut că am obligaţia să vin pe postul public de televiziune să spun, când mi se dă voie, românilor ce se discută în Guvern. Politica o faceţi dumneavoastră, dar nici dumneavoastră nu aveţi voie să dezinformaţi opinia publică”, a spus Boc pe acest subiect.

Mai în glumă mai în serios, Boc a spus că Antena 3 a primit din partea CNA o amendă pentru că a dezinformat și că probabil urmează ca și Realitatea Tv să fie amendată de CNA.

>