Breaking news

Boc și Băse au dat cu oiștea-n gard

loading...

Luna iulie incepe cu vești catastrofale pentru majoritatea românilor. TVA mărit la 24%, prețuri umflate, servicii mai scumpe, alimente mai scumpe, taxe și impozite mărite.

sebastian popescuSalariile bugetarilor au intrat la apă cu 25% pe timp nelimitat. Agoniseala de-o viață a românilor din Moldova s-a dus pe apa…sâmbetei. Dunărea s-a supărat și ea pe noi și amenință că ne inundă la fel ca în 2006. Toate măsurile luate de Băsescu prin intermediul marionetei Bob, au dus la degradarea rapidă a bunăstării populației.

S-a jucat de-a prim-ministru și a dat cu oiștea-n gard. El greșește, ei greșesc și noi românii suntem buni de plată pentru că ei se joacă de-a guvernarea  pe banii noștrii. Măsurile întreprinse de guvern pe lângă faptul că sunt aberante și imorale, sunt și profund anticonstituționale.

Spre exemplu,  modificarea TVA  poate fi făcută doar prin lege și nu prin orodnanță de urgență așa cum a procedat Guvernul Boc,  şi poate intra în vigoare după un termen de şase luni, începând cu 1 ianuarie a anului următor fiscal, conform articolului 4 din codul fiscal.

Legea tăierii pensiilor a fost declarată neconstituțională, la fel ca multe alte acte normative concepute și emise de Boc și colaboratorii. Concluzia? Guvernanții noștrii habar nu au de legi, normative, directive și de prevederile constituționale. Fac totul după ureche, pe genunchi, noaptea prin cămăruțele obscure de la Cotroceni.

Răul de acum începe și nu se știe cât va dura și câți oameni vor muri de frig și de foame într-o țară membră a Uniunii Europene.

loading...