BNB: Soluții de papetărie, birotică și igienă pentru companii

Materialele pentru birou reflectă imaginea firmei și au rol în eficientizarea activităților. Acestea contribuie la modul în care se desfășoară sarcinile angajaților, în vreme ce produsele pentru igienă sunt esențiale pentru curățenie și menținerea condițiilor optime la locul de muncă. Alege pentru compania ta soluții de papetărie, birotică și igienă de calitate înaltă!

Papetărie

Asigură-le angajaților tăi produsele de papetărie necesare. La magazinul de birotică și papetarie bnb.ro găsești o gamă variată de hârtii, precum: topuri de coli pentru copiator albe sau color, hârtie milimetrică, de calc, hârtii pentru imprimantă matriceală, pentru tipar digital, hârtii foto. 

Nu trebuie să lipsească din niciun birou nici plicurile, post it-urile, agendele, caietele speciale, organizerele, rolele pentru casa de marcat, rolele plotter și etichetele autoadezive.

Birotică

Accesoriile pentru birou au o importanță foarte mare. Acestea sunt extrem de utile, iar fără ele, munca ar fi îngreunată în mod considerabil. 

Achiziționează pentru compania ta produse precum ace și agrafe pentru hârtie, bandă adezivă, adezivi, cuburi de hârtie, cuttere și foarfeci, perforatoare, capsatoare de diferite tipuri. Nu uita nici de lămpi de birou, suporturi și organizere de dimensiuni variate, tuș, tușiere și indigo.

Produse pentru igienă

BNB îți pune la dispoziție și produse pentru igienă care sunt necesare în orice companie, precum hârtie igienică, săpun solid sau lichid, prosoape de hârtie, odorizante, dezinfectanți și detergenți. 

La fel de importante sunt și coșurile de gunoi, sacii menajeri, consumabilele pentru bucătărie, lavetele, accesoriile pentru curățenie (fărașe, mături, mopuri, găleți, mănuși menaj, bureți), dispenserele profesionale, uscătoarele de mâini, diverse utilaje pentru curățenie. Acestea din urmă sunt indispensabile dacă spațiul companiei este generos, întrucât sistemele performante contribuie la efectuarea mai rapidă și corectă a curățeniei.

Asigură-te că nu omiți nimic important

Pentru a te asigura că nu omiți niciun detaliu cu privire la produsele necesare companiei tale, alcătuiește mai întâi o listă cu ceea ce este necesar. Discută cu angajații, pentru a observa ce utilizează cel mai mult și ce altceva le-ar fi util, luând în considerare și bugetul pe care ești dispus să îl aloci. 

Iată ce mai poți face:

  • Verifică atent mai multe produse, în ideea de a le alege pe cele care corespund cel mai mult cu profilul firmei tale;
  • În cazul în care compania ta este mică, optează pentru seturi mai mici sau produse individuale, iar dacă este mare, îți recomandăm pachete de dimensiuni ample, deoarece acoperă necesitățile birourilor în mod corespunzător;
  • Pe lângă produsele de bază, adică cele de papetărie, birotică și igienă, este posibil să fie necesar să achiziționezi și gadgeturi sau alte obiecte utile pentru prezentări, precum table magnetice și accesorii, produse de curățare whiteboard, aviziere, flipchart-uri, sisteme de prezentare, videoproiectoare, produse IT;
  • Indiferent de tipul de afacere pe care o administrezi, este important să te asiguri din timp că achiziționezi produsele necesare sau, eventual, faci rezerve, ca să eviți situațiile în care angajații rămân fără instrumentele și obiectele necesare desfășurării activității.

Achiziționează și tu produse de calitate înaltă de la BNB! Începe cu cele de bază, din gama papetăriei, cea a biroticii și cea a igienei, iar în funcție de profilul companiei tale, poți suplimenta lista de cumpărături și cu alte produse esențiale. Atunci când investești în obiecte profesionale pentru birou, fluxul de lucru se desfășoară optim, ceea ce este benefic atât pentru companie, cât și pentru angajați!

Sursă foto: shutterstock.com

>