Breaking news

Blocuri noi si sigure se inalta catre cer cu utilaje de constructii

Blocuri noi si sigure se inalta catre cer cu utilaje de constructii

La inceput a fost greu sa se construiasca in conditiile in care lipseau utilajele si masinile.
De la mestecarea betonului cu lopetile, pana se faceau basici in palma s-a trecut repede la betoniere, usurandu-se munca zidarilor.
Eram copil, cand vedeam cum un om trebuia sa stea jos, sa lege galetile pline cu beton de franghie ca sa fie ridicate de cei aflati la etajele superioare.
Franghia se resimtea de greutatea galetii si exista pericolul ca in timp sa se rupa si galeata plina sa cada in capul cuiva.
Cu toate acestea s-a construit mult si atunci cand se muncea din greu in constructii, iar acum sunt mii de santiere raspandite in tara intreaga datorita firmei care vinde si inchiriaza utilaje de constructii.
Retutilaje.ro sustine dezvoltatorii prin utilajele pe care le pune la dispozitie, prin serviciile de reparatii ale acestora cand se defecteaza, dar si prin piesele originale de schimb pe care le procura.
De pe site-ul Retutilaje.ro intreprinzatorii interesati pot cumpara sau inchiria: utilaje de mare mecanizare folosite in constructii, in asfaltare, in exploatarea carierelor, in racordarea la sistemele de alimentare cu apa, gaz si canalizare, dar si in deblocarea drumurilor si actiuni de deszapezire.
Toate acestea tin de confortul omului si trebuie sa vina in completarea construirii unor locuinte. De exemplu, se construieste un cartier rezidential si in afara blocurilor rezistente este nevoie si de drumuri de acces asfaltate pana acolo si de locuri de parcare, dar si de santuri pentru racordarea la apa curenta, gaz si canalizare.
Dezvoltatorul poate efectua cu echipa sa toate aceste lucrari, ca sumele incasate sa fie mai mari.
Tot pentru ridicarea unor blocuri sigure, terenul trebuie pregatit atent, iar daca pe locul respectiv se afla fabrici vechi, scoli parasite si darapanate, mai intai se face demolarea acelor cladiri.
Cel mai potrivit utilaj cu care se pot executa lucrari multiple si variate este buldoexcavatorul.
Cu ajutorul lui se pot demola cladirile dezafectate si debarasa resturile de moloz, lemn si piatra ramase si tot cu ajutorul lui se pregateste terenul pentru fundatie, se incarca masinile cu pamantul rezultat de la demolari si se sapa santurile necesare alimentarii cu apa si gaz.
Cu manipulatoare telescopice pot fi ridicate la o inaltime de pana la 46 de metri greutati de 13 tone, chiar daca spatiul respectiv este foarte ingust.
Evident ca pentru lucrari de anvergura este potrivita o statie de betoane care garanteaza calitatea premium a betonului prin omogenitatea lui, dat fiind faptul ca amestecarea se realizeaza perfect.
In functie de numarul de santiere sau de cladiri aflate in lucru se aleg si statiile de betoane de capacitati diferite. Exista statii de betoane care asigura 60 de metri cubi pe ora, dar si 250 de metri cubi, statii ce produc 40 de tone pe ora, dar si altele care au capacitatea de 100 de tone pe zi.
In locul schelelor, cand este posibil, se recomanda platformele de lucru la inaltime care sunt mult mai sigure.
Acestea sunt de trei tipuri: tractate, autopropulsate, pe sasiu auto.
Fundatiile pentru malluri, hale de productie sau alte cladirile mari se realizeaza usor cu betoniere cu autoincarcare. Dupa descarcarea lui, betonul este intins uniform si fundatia este gata.
Dar se construieste si la scara mica si gospodarii au de realizat lucrari in propria locuinta si atunci au nevoie de utilaje de mica mecanizare.
Unelte electrice ar trebui sa se gaseasca in fiecare casa, fara sa fie insa folosite in mod abuziv. Si utilajele pentru demolare-spargere sunt utile, fiindca intotdeauna la o casa sunt anexe gospodaresti vechi de demolat si este greu sa se lucreze cu unelte rudimentare, din moment ce exista posibilitatea mecanizarii.
Uneori tasam pamantul dupa ce am sapat santuri si utilajele de compactare ne sunt de folos sau ramanem fara curent electric si generatoare curent ne furnizeaza energia necesara pentru desfasurarea activitatilor incepute in conditii optime.
Tot de pe site-ul acestei firme se pot comanda si generatoare de calitate la preturi rezonabile, unelte instalatori si utilaje vibrare beton.
Ne putem pune la punct un atelier pe cinste cu utilajele de mica mecanizare comandate de la aceasta firma.
O idee eficienta de afaceri este urmatoarea: cumpararea unui excavator second-hand la preturi mai mici si efectuarea de lucrari cu acesta sau inchirierea lui pe santier sau pentru intretinerea unor drumuri, sisteme de canalizari, incarcarea camioanelor cu pietris, pamant sau nisip.
Da, poti lucra pe cont propriu, iar in cazul in care ai bani mai multi de investit, construieste un cartier imobiliar ca satisfactia sa fie si mai mare si porneste de la punerea la punct a parcului de utilaje de mare mecanizare.
Cand ai obosit de construit, poti trai din chiria utilajelor respective sau le poti vinde. Banii tai nu se depreciaza, fiindca toate aceste produse au viata lunga si vor fi mereu cerute pe piata.
Fa din Retutilaje.ro partenerul tau de afaceri si nu vei regreta! Nu opri colaborarea dupa ce ai cumparat sau inchiriat utilaje de la aceasta firma, fiindca vei avea nevoie de reparatii si de piese de schimb originale!
Acum blocurile rasar asemenea ciupercilor dupa ploaie si nu se face sub nicio forma rabat de la calitate, in plus, constructorii nu se mai plang de dureri de mijloc, de maini si de picioare ca in trecut.
Nu pot uita cum intr-o zona foarte buna a Bucurestiului vara se lucra intens, iar peste cateva saptamani se inaltau zeci de blocuri noi si elegante, desi m-am temut ca toamna sau iarna locul respectiv va fi plin de noroi.
Asa se intampla cand oamenii au la dispozitie utilaje de mare mecanizare constructii.

>