Breaking news

Explozie puternică la Călărași soldată cu un mort și șase răniți

loading...

Un bloc de locuințe din municipiul Călărași a fost devastat în ziua de crăciun de o explozie puternică. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite.

explozie bloc calarasiCrăciun însângerat într-un bloc din Călărași, devastat de o explozie puternică. Explozia s-a produs miercuri seară, într-un bloc cu patru etaje, pe strada București, în centrul municipiului Călărași, în apropiere de sediul Tribunalului Călărași.

14 apartamente situate la parter și la etajele unu și doi, au fost afectate în urma deflagrației care din fericire, nu a fost urmată de incendiu.

Mai multe bucăţi din pereţii blocului au zburat şi la 50 de metri distanţă iar tavanul apartamentelor de la parter s-a prăbuşit.

Purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, plutonier major Ovidiu Tătăranu, deflagrația s-a produs miercuri seară, în jurul orei 18.20. La fața locului au sosit patru echipaje de intervenție ale ISU Călărași și mai multe autospeciale medicale.

Purtătorul de cuvânt al IJP Călăraşi, Ramona Tudor, a spus că o femeie de 46 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Județean Călărași. Doi dintre răniți sunt în stare mai gravă, cu multiple traumatisme.

Întreg blocul a fost evacuat de către echipajele de intervenție până când clădirea a fost inspectată și s-au dat asigurări că nu există pericolul unei noi explozii.

loading...