Breaking news

Blestemul ”Elenelor” continuă să bântuie România

loading...

De-a lungul anilor, numele de ”Elena” nu a adus lucruri bune pentru România. Cel puțin patru femei ce poartă numele de ”Elena” și-au pus amprenta în semn nefast asupra istoriei României.

sebi2Deși poartă numele unei Împărătese care a devenit sfântă prin gesturile caritabile și de protejare pentru cei săraci, cele patru Elene din România nu sunt nici pe departe sfinte, ba din contră, sunt cât se poate de păcătoase.

Prima care este menționată de istorie ca fiind o persoană nefastă este Elena Lupescu, amanta și apoi soția Regelui Carol al II-lea. Istoricii vremii spun despre Elena Lupescu că era extrem de abilă în a-și manipula apropiații, dușmanii și chiar pe Regele Carol al II-lea. Se zvonește că și-ar fi construit propriul serviciu secret prin care îl spiona inclusiv pe Rege.

O altă Elenă care a făcut mult rău României este Elena Ceauescu. Cu doar patru clase abslovite și cu multe carențe de cultură, Elena a reușit să îl joace pe degete pe Nicolae Ceaușescu și să îi determine să i-a măsurile pe care aceasta le dorea. Multe din ororile comunismului au fost produse din ordinele Elenei Ceaușescu.

Când speram că blestemul Elenelor se va sfârși odată cu  Revoluția din 1989, iată că istoria ne râde în față. Nu una ci două Elene și amândouă influențează și manipulează același bărbat, pe Traian Băsescu.

Elena Udrea este varianta modernă a Elenei Lupescu și a Elenei Ceaușescu. Fumoasă și extrem de șireată, Udrea este abilă în a prosti lumea pe față și a întoarce lucruile în favoarea ei. Udrea a obținut până acum cam tot ce și-a dorit, grație susținerii venite din partea lui Băsescu. Pe cât de frumoasă pe atât de periculoasă și răzbunătoare, Elena Udrea nu are rețineri în a-și distruge adversarii fără menajamente pentru a-și atinge scopurile.

Cea de-a doua Elenă din viața lui Băsescu este fiica lui, Elena. Mezina și-a dorit să devină europarlamentar și visul i-a fost împlinit de tatăl președinte.

Pe lângă nume, cele 4 femei au în comun puterea de a manipula bărbații din viața lor pentru a-și atinge scopruile. Elena Băsescu și Elena Ceaușescu mai au un lucru în comun, ambele au ajuns în funcții importante de conducere ajutate de bărbații pe care i-au manipulat și amândouă au mari carențe de educație, fiind semianalfabete.

Elena Udrea are în comun cu Eena Ceaușescu ambiția de a pune mâna pe putere și de a decide după bunul plac mersul lucrurilor în România.

Asocierea numelui de Elena cu o funcție publică nu este de bun augur pentru români. Poate ne iartă Dumnezeu și va ridica în curând blestemul Elenelor ce s-a pogorât de zeci de ani deasupra României.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>