Breaking news

Blackboard şi Microsoft au devenit parteneri

blackboardBlackboard Inc. a anunţat o alianţă cu Microsoft Corporation pentru a oferi studenţilor şi celor ce învaţă, acces la informaţii din cursurile lor on-line prin intermediul browserelor web, permiţându-le astfel să fie la curent cu noutăţile din cursurile importante în timp ce navighează pe internet, nu doar atunci când se autentifică pe conturile lor din Blackboard.

Conform înţelegerii, Blackboard şi Microsoft vor lucra împreună pentru a activa notificarile, astfel încât ele să apară în browserul lor web atunci când folosesc bara de instrumente Bing şi când noi informaţii despre cursuri sunt disponibile pe platforma Blackboard Learn.Bara de instrumente este compatibilă cu browserele web: Internet Explorer şi Firefox.

Accesul la informaţiile despre cursuri se va face mai eficient pentru milioane de utilizatori care se autentificau de câteva ori pe zi la platforma Blackboard pentru a verifica temele, notele, anunţurile sau orice alte informaţii. Cu bara de instrumente Blackboard Learn , studenţii vor primi actualizări despre cursuri, grupuri şi organizaţii direct în browserul lor, indiferent de ce pagină de internet vizualizează şi fără să fie nevoiţi să se autentifice în platforma Blackboard de fiecare dată.

Ca parte a alianţei, Blackboard foloseşte motorul Microsoft Bing pentru a ajuta serviciul de prevenire a plagiatului SafeAssign. În plus, Microsoft s-a alăturat Blackboard Alliance Program ca şi Blackboard Premier Partner.