Breaking news

Black Studio – afacerea intr-o continua evolutie

loading...

Black Studio apare pe piata muncii in domeniul videochatului, inaugurand astfel o baza complexa de pregatire profesionala a modelelor, care profita de avantajele reale ale unei afaceri prospere. Aceasta pregatire profesionala consta in: training profesional, oferit de persoane  specializate in domeniu pe care echipa Black Studio le are, cursuri de limba engleza, sfaturi despre imbracamintea si postura in fata camerei, aparatura de ultima generatie, si, desigur, castiguri si bonusuri motivante.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fiecare dintre aspectele de mai sus sunt oferite modelelor prin servicii de calitate superioara, Black Studio lansandu-se pe piata pe baza respectarii principiului: munca indeplinita cat mai profesional, la standarde cat mai inalte, conform asteptarilor angajatilor. Prin crearea unui site cat mai transparent, la indemana tuturor, www.black-studio.ro ofera informatii utile tuturor celor interesati de un job in acest domeniu.

Unica si inedita printre studiourile de videochat din tara, aceasta baza de pregatire profesionala demonstreaza cu succes capacitatea echipei Black Studio, care reuseste sa duca studioul in top, printre cei mai buni.

Designul si locatia alese de Black Studio sunt un alt prilej pentru bucuria angajatelor, care profita pe deplin de o cladire cu o suprafata de peste 400 mp, cu dotari premium, si servicii oferite 24 din 24 ore tuturor angajatelor. Cladirea se afla intr-o zona ultra-centrala a Bucurestiului, cu conditii de maxima securitate, usurand munca femeilor care lucreaza aici. In acest loc amenajat special pentru femei, dedicat frumusetii si luxului, fetele pot experimenta lucruri inedite, pot explora si descoperi lucruri care se dovedesc benefice pentru ele si nu in ultimul rand, pot avea parte de momente de neuitat cu partenerii de conversatie.

Black Studio s-a asigurat inca de la inceput de calitatea serviciilor sale. Prin acest aspect, a incheiat colaborari cu cele mai bune si cunoscute site-uri ale lumii, care detin cel mai mare numar de vizitatori. Datorita acestui aspect, modelele de la Black Studio sunt norocoasele care se delecteaza cu admiratori de exceptie, din Statele Unite, Canada, si asa mai departe. Starea de spirit a fetelor care colaboreaza cu Black Studio este esentialul factor pentru care acest studio aduce imbunatatiri in permanenta si doreste calitate la cel mai inalt nivel. Dovada seriozitatii si a profesionalismului de care au parte angajatele sunt castigurile lor, pe care le au gratie serviciilor oferite de Black Studio, cu ajutorul carora ele se fac cunoscute peste tot in domeniu, ajungand printre primele randuri ale popularitatii.

La Black Studio este bine venita orice persoana care doreste sa aiba parte de un job valoros din toate punctele de vedere, care ajuta la evolutia profesionala si personala. Black Studio pune la dispozitie un studio de videochat unic pe piata muncii, datorita caruia angajatele traiesc experiente care le renasc simturile si le readuc la viata plina de energie si bucurie pe care si-o doresc. Este o afacere grea, dar modelele sunt cel mai de pret factor pentru noi, care fac ca totul sa fie simplu. Daca esti o persoana deschisa si dispusa sa treci peste inhibitii, te asteptam la Black Studio, noul tau mod de viata!”, a marturisit cu caldura managera Black Studio, care se ocupa de buna functionare a afacerii.

Black Studio detine zeci de parteneriate in toate domeniile, gratie carora pune la dispozitie toate facilitatile de care un model are nevoie. Este o sansa unica, unde mediul de munca si echipa creeaza jobul ideal.

loading...