Breaking news

Bjorn Rudshagen a câștigat titlul IDM Bucharest International Bowling Open 2013

A patra ediţie a turneului internaţional de bowling în sistem open din România, IDM Bucharest International Bowling Open, s-a încheiat cu victoria lui Bjorn Rudshagen, din Norvegia, care a obţinut premiul de 2500 de euro.

popiceLocul secund, de 1500 de euro, a fost adjudecat de către Giannis Stathatos, din Grecia, iar ultima treaptă a clasamentului a fost completată de Barry Foley, din Irlanda, de 1000 de euro, în timp ce principalul favorit al competiției, americanul Brian Valenta a ocupat locul șapte.

În fazele finale ale competiției, România a fost reprezentată de trei jucători, cele mai bune clasări fiind realizate de către Romeo Gagenoiu, locul al 11-lea, Cătălin Gheorghe – ocupantului poziției a 14-a și Marius Piticariu care a terminat pe poziția a 16-a.

„Turneul internațional de bowling a reunit pentru a patra oară la rând jucători cu un nivel de joc extrem de ridicat. Acest lucru poate fi remarcat și de media punctajelor, care a fost mult mai bună decât anul trecut. Numărul ridicat de înscriși, alături de numărul de participanți străini, ne demonstrează că IDM Bucharest International Bowling Open a devenit o provocare atractivă pentru jucători de top de la nivel mondial”, a declarat Dragoș Tigoianu, Marketing & PR Manager IDM Club București.

Turneul s-a desfășurat în perioada 18-24 noiembrie la Clubul IDM din Bucureşti sub egida World Tenpin Bowling Association (WTBA) şi European Tenpin Bowling Federation (ETBF) și a fost dotat cu premii totale de 100.000 de lei.