Breaking news

Bittman, scos din minţi de un concurent la X Factor

Concurenţii de la „X Factor” sunt determinaţi să treacă de etapa audiţiilor, astfel că, strategiile pe care le folosesc pentru a-i impresiona pe cei trei membrii ai juriului, Delia, Dan Bittman şi Cheloo, sunt dintre cele mai diverse. Nu întotdeauna şi reuşesc.

bittman si alexandru popAlexandru Pop, concurentul prezent în cel de-al patrulea episod al audiţiilor X Factor difuzat duminica aceasta, de la ora 20:30, la Antena 1, i-a pus la grea încercare pe cei trei juraţi.

Dan Bittman, cunoscut drept membrul cu atitudinea cea mai calmă a juriului, a fost realmente scos din sărite de prestaţia lui, în special, de atitudinea cu care acesta a venit pe scenă: Chiar mi-a sărit ţandăra. Eu am senzaţia că îţi baţi joc de noi. Dacă tu crezi că suntem o gaşcă de nebuni şi de proşti care stăm să ne uităm la tine, te înşeli. Te rog să ieşi în momentul ăsta.

Alături de Bittman, şi Cheloo a fost deranjat de concurentul venit la audiţii, motiv pentru care a vrut să-l ia la bătaie: Trebuie neapărat să trecem peste formatul emisiunii, să-l călcăm în picioare.

Telespectatorii care vor urmări cea de-a patra ediţie de „X Factor” din acest sezon, duminică, 13 octombrie, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea urmări prestaţia concurentului care i-a scos din sărite pe juraţi, dar şi răspunsul acestuia în urma declaraţiilor lui Cheloo şi Dan Bittman.