Breaking news

Bingo România s-a mutat de la Acasă TV la Kanal D

Nicoleta Luciu a rămas fără job. Emisiunea “Bingo România” s-a mutat de la Acasă TV la turcii de la Kanal D. Cove și Niculina Stoican vor prezenta jocul de bingo începând din 8 decembrie.

bingo romania la kanal dDin cauza audienței foarte mici înregistrate la Acasă TV, jocul de noroc se mută la Kanal D. Turcii pun mâna pe Bingo România și promit premii de peste 4 milioane de euro în fiecare ediție.

Din 8 decembrie, în fiecare duminică, vă dau întâlnire la Bingo România, alături de Gabriel Coveșeanu. Sute de premii în bani vor pleca din mâinile noastre în buzunarele românilor care și-au cumpărat taloane de concurs”, a spus Niculina Stoican.

Bingo România se va difuza din 8d ecembrie, în fiecare duminică la ora 15.00, pe Kanal D, fiind la concurență cu SuperBingo Metropolis de la Antena 1

Mă bucur că în fiecare săptămână oferim premii fabuloase în cel mai revoluționar joc de bingo din România. Pentru ca la  Bingo România probabilitatea de câștig este cea mai mare, îi invit pe telespectatorii Kanal D să participe, iar în fiecare duminică, de la ora 15.00, să urmărească show-ul pregătit de noi pentru ca norocul le poate surâde în orice moment”, a spus Gabriel Coveșeanu. 

Niculina și Cove vor avea două ajutoare de nădejde la jocul de bingo: Andrei Coman și Ana-Maria Barnoschi.