Breaking news

Bingo România, ediţie specială de Paşte cu premii de milioane

loading...

Duminică, 20 aprilie, în prima zi de Paști, Gabriel Coveşeanu dă premii de milioane, fără număr la Bingo România, în direct de la ora 15.00, la Kanal D.

bingo romania la kanal dSute de premii vor fi puse în joc în ziua de Paşte. Telespectatorii care şi-au achiziţionat cele două bilete puse în joc de “Bingo România” – biletul roşu şi biletul special de Paşte, au şanse să pună mâna pe cel mai mare uriaşul premiu în valoare de 1.000.000 lei. În ediţia de Paşte vor fi 548 de extrageri, dintre care 48 speciale, unde norocoşii vor câştiga automat 5000 de lei!

Abia îi aştept pe Axinte şi Dan Pietreanu în platoul România>! Sper să le poarte noroc românilor, pentru că aş vrea că în această zi de sărbătoare foarte multe premii să plece către ei. Desigur, cei doi vor salva cu umor situaţiile în care mai apare şi ghinionul, dar cred că hazul lor va fi de bun augur”, a spus Cove.

În această săptămâna, cântăreţul Alex Mica va încinge atmosfera în platou, actorii Radu Pietreanu şi Axinte vor pune în scenă câteva momente comice, iar Cove va veni la emisiune însoţit de o armata de iepuraşi sexy.
Nu rataţi, duminică, 20 aprilie, de la ora 15.00, emisiunea “Bingo România”, la Kanal D!

loading...