Breaking news

Binance și Federația Tehnologiilor Emergente vor să intre în Cartea Recordurilor cu vânzarea a 10.000 de pizza în 12 ore, pentru cauze caritabile și nu numai

Binance, cea mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume ca volum, a început un parteneriat cu Federația Tehnologiilor Emergente, pentru a intra în Cartea Recordurilor cu un eveniment caritabil – vânzarea a 10.000 de pizza în 12 ore. Printre beneficiarii evenimentului se numără și Fundația Metropolis.

De 13 ani, în data de 22 mai, comunitățile crypto sărbătoresc Bitcoin Pizza Day. Totul a început de la prima tranzacție cu BTC făcută de Laszlo Hanyecz, un programator din Florida, care a cumpărat două pizza mari cu 10.000 BTC – aproximativ 41 de dolari, în acel moment.

Anul acesta, Federatia Tehnologiilor Emergente convoacă comunitățile crypto, și nu numai, să facă parte din “Echipa Națională de Bitcoin” a României și să sărbătorească pentru prima dată “Bizza Day”. Membri ai comunității crypto din România se pot alătura inițiativei prin participarea la evenimentul organizat la The Vintage București. În cadrul evenimentului, participanții pot alege să cumpere pizza sau să doneze către activități caritabile precum cele ale Fundației Metropolis, de ajutorare a copiilor.

Timp de 12 ore, începând cu ora locală 12.00, comunitatea crypto și nu numai, influenceri din industrie, precum și comunități importante din alte domenii vor beneficia de work-shop-uri educaționale și vor putea contribui la atingerea recordului de a cumpăra cel mai mare număr de pizza (10,000) în schimbul unui Bitcoin într-un singur eveniment, ce are un scop caritabil.

###

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com.

>