Breaking news

Binance extinde Bicasso, generatorul de NFT-uri pe bază de AI

Binance, cea mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume, extinde serviciul de NFT-uri cu inteligență artificială (AI) Bicasso la nivel global, după testul european de succes.

Bicasso va deveni disponibil timp de 12 ore, din 29 martie, 12:00 UTC, până în 30 martie, 00:00 UTC, pentru încă 100.000 de utilizatori, atât existenți cât și noi, într-un sistem de tipul primul venit, primul servit.

Bicasso le permite utilizatorilor să creeze și să dețină o imagine personalizată creată cu AI, prin simpla trimitere a unei imagini, cum ar fi o fotografie de profil și oferirea de instrucțiuni creative. Bicasso se inspiră din combinația dintre imagine și instrucțiuni, pentru a oferi cel mai bun rezultat posibil, care poate fi rafinat și mai mult, in funcție de preferințele utilizatorilor. Odată ce sunt pe mulțumiți de imagine, aceștia își pot genera creațiile ca NFT-uri pe lanțul BNB. Aceste NFT pot fi apoi setate ca imagini de profil, partajate pe rețelele sociale sau transferate în portmoneul cuiva.

Numele Bicasso este o fuziune a termenilor „Binance” și „Picasso” ce reflectă combinația puternică de tehnologie inovatoare și artă pe care o oferă serviciul. Lansat pentru prima dată ca test beta pe platforma sa NFT la 1 martie 2023, Binance a permis unui număr limitat de utilizatori să încerce serviciul. Câteva ore mai târziu, cererea a crescut vertiginos, iar Bicasso și-a atins obiectivul de a genera 10.000 de NFT-uri în doar 2,5 ore de la lansare.

Pentru a marca lansarea globală, Binance prezintă și o colecție exclusivă de NFT-uri Bicasso. Cu o serie de pisici și câini generați de AI, aceste 500 de piese de artă unice vor fi acordate utilizatorilor ca parte a unui program de recomandare. Deținând unul dintre aceste NFT-uri exclusive, proprietarilor li se va garanta accesul la o oportunitate de creație gratuită în timpul lansării globale a Bicasso și aceștia vor deveni membri ai Binance Beta Testers, pentru acces timpuriu la produse noi și la opțiunile viitoare.

Unul dintre primele produse pe care testerii Binance Beta le pot încerca este un chatbot bazat pe AI, încorporat în Academia Binance. Alimentat de tehnologia avansată ChatGPT, chatbot-ul asigură utilizatorilor răspunsuri fiabile și actualizate cu privire la spațiul Web3 și la industria blockchain.

„La Binance, ascultăm cu atenție feedback-ul utilizatorilor noștri. Acestora le-a plăcut testul nostru inițial, și acum lansăm serviciul, la nivel global”, spune Mayur Kamat, Head of Product, Binance. “Bicasso ne oferă o oportunitate unică de a aduce împreună puterea AI și Web3, pentru a oferi utilizatorilor o experiență deosebită.”

###

Despre Binance

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com.

>