Breaking news

Biletul de adio a fost desciftat. Mădălina Manole s-a sinucis pentru că nu mai era celebră

La trei ani de când Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor cu furadan, specialiștii au descifrat mesajul de adio al cântăreței. Aceasta s-a sinucis pentru că nu mai era celebră. 

madalina manoleBiletul de adio al Mădălinei Manole a fost interpretat de specialişti în grafologie, care au găsit o posibilă explicaţie a gestului sinucigaş al artistei: şi-a pus capăt zilelor chinuită de gândul că nu mai avea pe scenă strălucirea de altădată.

Scrisul Mădălinei, aşternut pe biletul de adio, a descifrat, în opinia specialiştilor, după doi ani de la sinucidea sa, motivele care au copleşit-o şi, mai apoi, au împins-o pe drumul fără de întoarcere.

Studiind înţelesul vorbelor, dar şi felul în care ele au fost rânduite pe coala de hârtie, experţii grafologi au conturat personalitatea celei care a fost Mădălina Manole. Apusul carierei muzicale, la care artista credea că a ajuns, a fost unul dintre motivele sinuciderii.

Pentru subiect nu există decât două poziţii în viaţă. Ori rămâne acea valoare artistică la nivelul aşteptărilor şi la nivelul la care s-a obişnuit, (…) ori nu„, se arată în raportul anexat la dosar.

Concluziile raportului de constatare tehnico-ştiinţifică au fost în sensul că scrierea de pe toate înscrisurile avute la dispoziţie a fost executată de aceeaşi persoană, precum şi că înscrisul în cauză nu prezintă modificări şi nu a fost realizat prin imitare.

Potrivit raportului de autopsie medico-legală întocmit de Serviciul de Medicină Legală Ilfov, moartea artistei a fost violentă şi cauzată de insuficienţa cardio-respiratorie acută consecutivă intoxicaţiei cu carbofuran.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins cererea părinţilor cântăreţei Mădălina Manole de redeschidere a anchetei privind moartea acesteia.

Părinţii artistei, Eugenia şi Ion Manole, au contestat la Tribunalul Bucureşti decizia procurorilor de neîncepere a urmăririi penale faţă de soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, însă instanţa le-a respins solicitarea.

Eugenia şi Ion Manole consideră că Petru Mircea este vinovat de moartea artistei.

În ianuarie 2011, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus neînceperea urmăririi penale împotriva vreunei persoane în dosarul privind decesul artistei Mădălina Manole.

>