Breaking news

Biletele pentru FC Rapid – FCSB dintr-un întreg sector al Arenei Naționale au fost vândute prin Binance Pay

Biletele pentru derby-ul FC Rapid – FCSB dintr-un întreg sector al Arenei Naționale au fost vândute prin Binance Pay, serviciul de plăți prin criptomonede susținut de Binance.

Pentru meciul de fotbal programat în data de 9 martie, care are premisele de a intra în topul partidelor ce înregistrează cea mai mare audiență de la inaugurarea Arenei Naționale, spectatorii au achiziționat 800 de bilete prin intermediul Binance Pay.

Binance a devenit, în 2023, sponsor pe echipamentului echipei FC Rapid, iar sigla și numele companiei apar pe echipamentele de joc.

În 2023, volumul tranzacțiilor prin Binance Pay a crescut cu peste 71% de la an la an și a depășit 77 de miliarde de dolari, la nivel global. Pe parcursul ultimilor trei ani, platforma a înregistrat o adopție constantă, cu tranzacții totale care au depășit 120 de miliarde de dolari.

Până la sfârșitul anului 2023, numărul de utilizatori activi Binance Pay a crescut cu aproape 70%, ajungând la peste 12 milioane. Un număr tot mai mare de utilizatori Binance utilizează acum Binance Pay pentru a trimite, primi și oferi cadouri în criptomonede. Această creștere semnalează integrarea tot mai profundă a criptomonedelor în tranzacțiile de zi cu zi – o tendință care va persista pe măsură ce mai mulți oameni și companii vor exploata enormul potențial al criptomonedelor.

Plățile cu criptomonede au potențialul de a juca un rol crucial în facilitarea adopției pe scară largă a criptomonedelor. Acest lucru se aliniază viziunii ample de a promova libertatea banilor pentru comunitatea globală.

Despre Binance Pay

Binance Pay este un serviciu de plată cu criptomonede fără contact, fără frontiere și sigur, de la utilizator la utilizator, disponibil în aplicația Binance. Binance Pay permite utilizatorilor să își utilizeze criptomonedele pentru achiziția de bunuri și servicii din lumea reală fără taxe, atunci când cumpără de la orice comerciant din platformă. La sfârșitul anului 2022 și începutul anului 2023, ecosistemul Binance Pay a cunoscut câteva achiziții importante, inclusiv prima farmacie din Europa, servicii globale de date mobile, carduri cadou digitale și două noi programe de cashback cripto. În prezent, există 22 de milioane de utilizatori și peste 9.000 de comercianți și parteneri înregistrați cu Binance Pay.

>