Breaking news

Bijuterii care marchează nașterea unui copil

Venirea pe lume a unui copil este un moment unic pe care ți-l vei aminti întotdeauna cu drag; tocmai de aceea este important să îl marchezi într-un mod deosebit.

O modalitate aparte de a comemora această ocazie și de a crea o amintire durabilă este prin achiziționarea unei bijuterii personalizate care să marcheze această zi specială. În acest articol, vom discuta despre 5 bijuterii care marchează nașterea unui copil și cum acestea pot fi o amintire prețioasă pentru părinți, bunici, nași, mătuși sau unchi.

  • Pandantive

Un pandantiv este o bijuterie specială care poate fi purtată aproape de inima ta. Acestea pot fi personalizate cu numele, data nașterii, zodia sau chiar detalii despre greutatea și dimensiunea bebelușului la naștere. Poți achiziționa pandantive argint de la Chic Bijoux; orice model ales poate fi o amintire prețioasă pe care o poți purta cu tine oriunde mergi, amintindu-ți întotdeauna de acest moment special în viața ta.

Pandantiv personalizat Botez – Micul Print – Argint 925 – Chic Bijoux

  • Brățară

O brățară personalizată este o bijuterie delicată care poate fi purtată în fiecare zi. Aceasta poate fi gravată cu numele copilului sau inițialele părinților, oferind un aspect subtil și elegant. În plus, brățările port avea încrustate diamante sau pietre prețioase care reprezintă luna de naștere a bebelușului, adăugând un accent delicat și, în același timp, semnificativ.

  • Coliere/Lănțișoare

Colierele personalizate sunt o altă opțiune populară pentru a marca nașterea unui copil. Acestea pot fi personalizate cu numele, data nașterii sau chiar poza bebelușului. De asemenea, poți alege separat un pandantiv în formă de inimioară, personalizat cu amprenta bebelușului. 

  • Seturi de brățări 

Un set de brățări personalizate pentru mama, tata și bebe este o modalitate excelentă de a marca această bucurie neprețuită oferită de venirea pe lume a unui copil. Este, de asemenea, varianta perfectă pentru a celebra legăturile și conexiunile familiale. Aceste seturi pot fi folosite ca simboluri ale dragostei, afecțiunii și susținerii reciproce dintre membrii familiei. 

Seturile de brățări cu șnur de la Chic Bijoux pot fi concepute astfel încât să se potrivească întregii familii, în funcție de preferințele de culoare sau de design. 

Set 3 bratari personalizate si decorate cu email colorat – Model familie 3 membri – Banuti Argint 925 – snur reglabil

  • Inel

Inelele personalizate sunt o alegere populară pentru a comemora nașterea unui copil. Acestea pot fi gravate cu numele copilului și data nașterii sale, creând astfel o bijuterie cu o semnificație emoțională puternică. Puteți alege de asemenea inele cu pietre prețioase care reprezintă luna de naștere a copilului, adăugând astfel un element de frumusețe și simbolism.

Dacă doriți să marcați nașterea unui copil într-un mod deosebit, pe chicbijoux.ro aveți la dispoziție multe opțiuni superbe dintre care puteți alege. Ați putea opta pentru brățări cu șnur personalizate cu inițiale sau alte pandantive interesante din aur sau argint. De asemenea, dacă doriți o bijuterie pentru bebelușul dvs., există o mulțime de brățări cu bănuț cu un model aparte și personalizate cu nume, din aur sau argint. De asemenea, cerceii pentru bebeluși sunt o alegere populară și delicată din catalogul Chic Bijoux. 

Bijuteriile personalizate sunt o modalitate specială de a comemora nașterea unui copil și de a crea o amintire prețioasă pentru părinți și copilul lor. Acestea pot fi purtate în fiecare zi sau în momente speciale, amintindu-ți întotdeauna de această perioadă specială din viața ta. Indiferent de bijuteria pe care o alegi, aceasta va fi o amintire prețioasă care va dura o viață întreagă.

sursa foto: https://drive.google.com/file/d/1VBTG_kijTGrZJ9JtPeJ6xFHCCc_lTCFh/view?usp=share_link 

>