Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au divorțat la notar iar nuntașii își cer banii înapoi

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au divorțat miercuri, la notar, după doar cinci luni de căsnicie. Acum, nuntașii își vor darurile și banii înapoi, întrucât se simt înșelați de cei doi.

bianca si victor - divortTelenovela dintre păpușa siliconată și băiatul de la meteo s-a încheiat la notar, după doar cinci luni de mascaradă. După o lună de pus poalele în cap în prime time la toate televiziunile și emisiunile de scandal, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au mers miercuri la notar, au depus actele de divorţ. Semn că roşcata nu a putut să-l farmece pe Victor Slav să renunţe la ideea separării, după ce l-a înşelat la Paris cu Adrian Cristea.

Am făcut tot posibilul să-i demonstrez lui Victor că îl iubesc şi că îl vreau înapoi. E greu de convins şi îi dau dreptate. Am făcut zilele acestea lucruri pe care nu le-am făcut niciodată în viaţa mea. Cu toate astea, m-a luat de mână şi m-a dus la notar. Am 30 de zile la dispoziţie să-l fac să se răzgândească. E de neînduplecat. Îl tratez pe Victor ca pe un adevărat prinţ. Nu-i ies din cuvânt. Acum pot să spun că ne iubim mai mult ca la început. Probabil că trebuia să fiu la un pas să-l pierd pentru a-mi da seama că îl iubesc. Sunt o femeie sensibilă, dar cinstită. ”, s-a confesat Bianca unei prietene.

La câteva ore după depunerea actelor la notar, Bianca a postat un mesaj de resemnare pe o reţea de socializare: “Singură, că aşa-i mai frumos”.

Numai că cei doi nu scapă de probleme. O parte din nuntașii care au venit la nunta lor, se simt înșelați de aceștia și își vor banii și darurile înapoi.

Una dintre colegele mamei Biancăi Drăguşanu, care a bătut în septembrie drumul din Valea Jiului până la Bucureşti, să vină la nuntă, este extrem de dezamăgită de cele întâmplate: Bianca a spus că va da darurile de la nuntă înapoi dacă mariajul nu durează. Aş vrea s-o văd şi pe asta! Acum, deşi nu am dat o sumă exagerat de mare, nici nu ştiu dacă să mă bucur sau nu. Îmi pare rău că am luat şi eu parte la «mascarada secolului ».

100.000 de euro ar fi strâns Bianca și Victor Slav la nuntă, acum se pare că sunt nevoiți să-i returneze până la ultimul leu.

>