Breaking news

Beton amprentat oferit de Beton Expert – cea mai buna optiune pentru amenajari interioare si exterioare!

In momentul in care ne gandim la betonul decorativ, ne gandim la acea solutie constructiva moderna prin care sunt acoperite suprafete atat plane cat si verticale, fiind o tehnica versatila prin care se pot realiza pardoseli rezidentiale sau comerciale, de cea mai buna calitate, rezistente si durabile.

Aspectele cele mai importante atunci cand este vorba despre betonul decorativ, sunt reprezentate de reducerea cheltuielilor, precum si de posibilitatilea extrem de variata in ceea ce priveste design-ul interior sau exterior.

Astfel, betonul decorativ este perfect in ceea ce priveste beneficiile legate de costuri, durabilitatea lucrarii, precum si din punctul de vedere vizual. Aplicarea betonului decorativ pentru realizarea unor pardoseli rezidentiale sau comerciale, implica utilizarea celui mai comun material de constructie, fiind posibila prelucrarea sa, in functie de nevoile pe care le aveti. Tot in functie de nevoi, se pot adauga diverse ale materiale, precum si manopere specifice.

In cazul in care doriti sa va amenajati simplu si rapid curtea casei, betonul decorativ poate reprezenta cea mai buna solutie pe care o aveti pusa la dispozitie, atat din pricina preturilor scazute pentru executie, dar mai ales din punctul de vedere al posibilitatilor ce tin de design exterior.

Betonul amprentat este cel mai utilizat tip de beton decorativ, acesta combinand diverse materiale de constructie precum agregate, ciment, coloranti pentru un rezultat spectaculos, diversi aditivi, apa bineinteles si asa mai departe. Apeland la o echipa de experti in materie de beton amprentat, cu siguranta veti ramane surprinsi placut de rezultatul final.

In ceea ce priveste estetica betonului amprentat, acel efect decorativ este obtinut cu ajutorul unor matrite ce sunt disponibile intr-o multime de forme precum si profunzimi diferite, avand o contributie extrem de importanta pentru definirea aspectului final.  Se poate imita cu usurinta prin combinarea materialelor diverse, atat efect de lemn, cat si de piatra naturala, caramida si lista poate continua.

Culoarea aplicata si elementele de sigilare pentru protectie sunt cele din urma lucrarii care se realizeaza cand solicitati montarea de beton amprentat si ofera un aspect cu totul deosebi.

Principala diferenta dintre betonul amprentat si cel simplu, este, exact asa cum se poate observa inca de la inceput, cea vizuala. In general betonul amprentat se foloseste pentru pavarea teraselor, a unor alei, curte sau garaj, zone publice precum in parcuri, placa piscina, piete si asa mai departe.

Ca si principale avantaje ale betonului amprentat, avem: posibilitatea de a alege dintr-o gama extrem de variata de tipuri, modele si culori, fiind o suprafata relativ lucioasa este foarte usor de curatat si nu se decoloreaza in timp, se poate turna fara probleme in grosimi mari pentru a putea sustine o greutate mare, si are un raport calitate/pret, mai mult decat avantajos.

In special daca va doriti o curte proprie amenajata cu bun gust, recomandarea noastra consta in utilizarea betonului amprentat de la BetonExpert.ro pentru realizarea pavajelor, tocmai pentru aspectul placut si modern pe care il ofera si pentru faptul ca se imbina perfect cu majoritatea elementelor din mediul exterior.

Tot ce trebuie sa faceti, este sa alegeti modelul si nuanta dorita, si bineinteles sa apelati la o echipa de specialisti precum este echipa BetonExpert.ro astfel incat rezultatul final sa fie unul perfect estetic si rezistent in timp.

 

 

 

>