Breaking news

Betano și Federația Română de Fotbal prelungesc parteneriatul până în 2030

Betano, parte a Kaizen Gaming, prelungește parteneriatul strategic cu Federația Română de Fotbal (FRF) până în anul 2030, devenind cel mai longeviv parteneriat al brandului la nivel global. Extinderea parteneriatului reprezintă o etapă importantă în colaborare și demonstrează angajamentul comun al acestora de a promova excelența în sport în România.

În ultimii doi ani, Betano și FRF și-au unit viziunea și experiența pentru a dezvolta Cupa României Betano, una dintre cele mai iubite competiții de fotbal din România. Sezonul competițional curent a prezentat un nou format al Cupei, care a adus spectacolul mai aproape de fanii din tribune și de cei de acasă.

Ca parte a colaborării, Betano s-a implicat activ în demersurile de marketing, lucrând alături de un ecosistem extins de parteneri, printre care FRF, parteneri media și reprezentanți ai echipelor calificate în Cupa României Betano, pentru a dezvolta campanii menite să crească vizibilitatea competiției și să faciliteze interacțiunea cu fanii sportului. Cea mai recentă acțiune este dezvoltarea show-ului TV și digital Bate Cupa, prima emisiune care oferă expunere tuturor celor 24 de echipe calificate în grupele Cupei și îmbină abilitățile fotbalistice ale jucătorilor activi cu entertainmentul.

„Istoricul bunei colaborări cu FRF și perspectiva comună asupra potențialului sportului în România ne-au oferit cele mai bune premise pentru a continua acest parteneriat, care devine astfel cea mai extinsă colaborare a noastră la nivel global. Performanța remarcabilă înregistrată de actualul format competițional este cea mai bună încurajare de a continua să contribuim împreună la dezvoltarea sportului pe plan local”, a declarat Julio Iglesias, CCO Kaizen Gaming.

“Este un moment deosebit, întrucât marcăm cea mai lungă prelungire de parteneriat înregistrată vreodată de către FRF – o extindere de 6 ani a colaborării noastre cu Betano pentru Cupa României. Acest nou contract, unul pe o perioadă atât de îndelungată, reflectă încrederea reciprocă dintre FRF și Betano, dar și recunoașterea contribuției esențiale la dezvoltarea și promovarea fotbalului românesc. Împreună, ne propunem să ducem Cupa României Betano la un alt nivel și să consolidăm poziția acestei competiții ca unul dintre cele mai importante evenimente sportive din țara noastră. Parteneriatul nostru cu Betano nu este doar o alianță comercială, ci un parteneriat strategic ce reflectă angajamentul nostru comun față de promovarea valorilor sportului. Una dintre realizările remarcabile ale acestei colaborări este efortul susținut de Betano în ceea ce privește proiectele de marketing dedicate creșterii vizibilității și notorietății Cupei României Betano”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Extinderea parteneriatului dintre Betano și Federația Română de Fotbal reprezintă o dovadă puternică a angajamentului comun de a promova dezvoltarea sportului și de a încuraja excelența în România.

Despre Kaizen Gaming și Betano

Kaizen Gaming este una dintre cele mai mari companii GameTech din lume. Cu accent pe Tehnologie și Oameni, își propune să îmbunătățească experiența de pariuri pe care o oferă milioanelor de clienți din întreaga lume și să ofere divertisment fanilor sportului într-un mod distractiv și responsabil.

Kaizen Gaming deține brandul premium de pariuri sportive și jocuri online Betano, cu o prezență solidă pe piețele din Europa și America Latină. De asemenea, a intrat recent în Africa și America de Nord prin lansările din Nigeria și Ontario. La nivel global, compania are peste 2.300 de angajați.

Kaizen Gaming este recunoscut drept un jucător de top pe piața globală a pariurilor sportive și a jocurilor de noroc, primind mai multe premii ale industriei, inclusiv o premieră mondială de cinci trofee într-un singur an la EGR Operator Awards 2023 („Operatorul de Pariuri Sportive al Anului” , „Campania de Marketing a Anului”, „Cea Mai Bună Platformă de Pariuri Sportive Mobilă”, „Cel Mai Bun Produs Dezvoltat In-House” și „Cel Mai Bun Operator de Pariuri Live”).

Betano este prezent pe piața din România din 2016 și este un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Nexus Gaming;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO.

Mai mult, Betano este singurul operator de pariuri sportive și jocuri online care a fost sponsor oficial FIFA World Cup 2022, iar în prezent, fiind sponsorul oficial al UEFA Euro 2024.

Pentru mai multe informații accesați Kaizen Gaming.

>