Breaking news

Begu, Halep și Niculescu eliminate la dublu la Wimbledon, Olaru merge mai departe

Monica Niculescu, Irina Begu și Simona Halep au fost eliminate zi, în primul tur al probei de dublu feminin de la Wimbledon. În schimb, Raluca Olaru merge mai departe.

raluca olaru - wimbledonTrei din cele patru românce aflate în primul tur al probei de dublu feminin, au fost eliminate într-o singură zi.

Monica Niculescu a făcut pereche cu Dominika Cibulkova, însă cele două au părăsit încă din primul tur, competiția de dublu, învinse fiind de perechea Anna-Lena Groenefeld/Kveta Peschke, în două seturi, scor 6-4, 7-5.

Aceeași soartă a avut-o și Simona Halep, care alături de Anna Tatishvili, a părăsit competiția de dublu, după ce perechea Stephanie Foretz Gacon/Eva Hrdinova s-a impus în trei seturi, scor 2-6, 6-3, 6-3.

Irina Begu a fost cea de-a treia româncă care a părăsit competiția de dublu feminin, unde a făcut pereche cu Janette Husarova. Cele două au fost eliminate în două seturi, scor 6-3, 6-4, de cuplul Julia Goerges/Barbora Zahlavova Strycova.

Raluca Olaru a scăpat turma, reușind să se califice în turul doi la dublu alături de Olga Savchuk. Cele două s-au impus în două seturi scor 6-2, 6-4, în fața perechii Timea Babos/Mandy Minella.

În turul doi, Olaru și Savchuk vor juca cu perechea învingătoare a meciului disputat de Shuko Aoyama/Chanelle Scheepers și A.Pavlyuchenkova/Lucie Safarova.