Breaking news

Becali a bătut palma cu PDL pentru alianța ”Mișcarea Populară”

loading...

Gheorghe Becali, președinte al Partidului Noua Generație a decis să bată palma cu PDL pentru asocierea în alianța politică ”Mișcarea Populară”.

Prea cinstitul și credinciosul Gigi Becal a bătut palma cu partidul care a nenorocit România. Primul pas spre încheierea protocolului de colaborare pe linie de partid, a fost făcut vineri, când Becali a negociat cu Udrea susținerea candidatului PDL la Primăria Capitalei.

Am fost contactat de doamna Udrea, am fost întrebat dacă mergem mai departe în aceeaşi formulă în Capitală. Am spus da, urmează în viitorul apropiat să o facem oficial pentru a avea mai multă putere de imagine. Vom semna un protocol, iar condiţia este ca patru consilieri PNG să se afle pe lista alianţei”, a declarat Becali la Realitatea TV.

Becali a  maid eclarat că Elena Udrea i-a spus cine va fi candidatul PDL la Primăria Generală dar că nu poate dezvălui numele acestuia, dând asigurări totodată că nu este vorba de Paleologu, Preda, Negoiță sau Prigoană.

Am avut o singură condiţie: nu vreau să stau alături de domnul Paleologu şi Preda care nu valorează doi bani. Hai să zicem că domnul Preda ar face 2%, iar domnul domnul Paleologu poate face un 5% că ştie să citească şi vorbească la televizor”, a afirmat preşedintele PNG.

 

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian