Breaking news

Bea suc de aronia si bucura-te de beneficiile acestuia din prima luna de administrare

Una din cele mai noi tendinte in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa si suplimentele alimentare o reprezinta consumul de suc de aronia, un produs foarte bun din punct de vedere al efectelor benefice pe care le are asupra organismului. Sucul de aronia este noua moda in suplimente alimentare, este un produs accesibil ca si pret, cu indicatii clare de consum si cu explicatii si mai clare in ceea ce priveste beneficiile pe care le aduce pe plan fizic, cognitiv si psihic.

 

Continutul unui pahar de suc de aronia

Mai mult de un pahar de suc de aronia de 100 ml pe zi nu este indicat persoanelor care doresc sa inceapa o cura cu acest produs. Sucul de aronia este foarte concentrat si contine un nivel ridicat de vitamine, minerale si antioxidanti, iar un consum ridicat poate da peste cap echlibrul intregului organism. In plus, sucul de aronia nu este ca si orice alt suc din comert, este un suc usor acrisor, cu un continut echilibrat de minerale, vitamine, cu o valoare energetica substantiala, care contribuie la imbunatatirea starii de sanatate.

Un pahar de suc de aronia contine vitamina A, C, E, K, P, Q, contne mangan, acid folic, sodiu, fier, calciu, contine fibre si proteine. Ceea ce inseamna ca un simplu pahar de suc de aronia consumat zilnic simplu sau in combinatie cu alte sucuri naturalede fructe poate face minuni in organism.

 

Beneficiile curei cu suc de aronia

Cura cu suc de aronia este interesanta din punct de vedere al beneficiilor pe care le aduce atat persoanelor care sufera de anumite afectiuni, cat si persoanelor sanatoase. Sucul de aronia ajuta la detoxifiere si slabire, elimina substantele toxice din organism, ajuta la tinerea sub control a diabetului si scade riscul dezvoltarii complicatiilor din cauza acestei boli, continand fibre dietetice ce previn cresterea brusca a glicemiei.

La nivel cardiovascular, sucul de aronia are efect dilatator, regleaza tensiunea arteriala, scade riscul de infarct si previne bolile coronariene, ajutand la diminuarea grasimii depuse pe organe si curatand sangele in mod eficient. Bolnavii ce sufera sau sunt suspecti de cancer pot incerca o cura cu suc de aronia de cateva luni. Gratie continutului ridicat de antioxidanti, sucul de aronia reuce factorii de necroza tumorala si inhiba productia de postglandina si creste nivelul de acid nitric. Gratie continutului ridicat de vitamina C, sucul de aronie imbunatateste sistemul imunitar, lupta cu bacteriile si virusurile, regleaza temperatura corpului si ajuta organismul sa depaseasca mult mai bine racelile si problemele de sanatate din anotmpul rece.

Nu in ultimul rand, sucul de aronia imbunatateste functia cognitiva, are un efect antioxidant si antiinflamator, incetinind procesul de imbatranire la nivel celular si stimuleaza functiile digestive. Sucul de aronia combate stresul, oboseala, mareste vitalitatea, previne si combate alergiile si protejeaza corpul de radiatii si de intoxicatii.

>