Breaking news

Bavaria Tour te ajută să-ţi aleg circuitul de vis pentru o vacanţă de neuitat

loading...

Vara bate la uşă şi o vacanţă în care să te relazexi şi să uiţi de grijile zilnice, este binevenită. Bavaria Tour îţi oferă circuite de vis în şase ţări de poveste.

Vacanţa perfectă este cea în care ai parte de servicii de calitate, axate pe nevoile şi dorintele tale. O vacanţă petrecută în altă ţară va reprezenta mai mult decât o pauză absolut necesară pentru buna functionare a organismului, poate fi şi o experienţă memorabilă atât din punct de vedere cultural cât şi spiritual.

Dacă îţi place Turcia, Bavaria Tour îţi oferă 19 variante de circuite de vacanţă, începând de la 46 de euro de persoană.

Cu 300 de euro şi un pic, poţi face un circuit de vis în ţara piramidelor, Egipt.

Dubai devine destinaţia tot mai des aleasă de români, când vine vorba de vacanţe. Bavaria Tour îţi oferă un circuit de 7 zile începând de la 287 euro.

Un circuit de 4 zile în Ţara Sfântă, porneşte de la 257 de euro, dar vacanţa merită fiecare bănuţ.

O vacanţă de opt zile pe meleagurile Spaniei, porneşte de la 295 de euro şi poţi să te bucuri de plajele însorite ale peninsulei iberice.

Croaţia este o altă destinaţie de vis unde poţi petrece o vacanţă de neuitat, Bavaria Tour te ajută să îţi alegi circuitul preferat, începând de la 261 euro.

O astfel de vacanşă ne ajută să ne golim mintea de orice griji, să scăpăm de strees şi să ne revigorăm organismul.

Schimbarea de mediu este propice nu doar pentru eliminarea stressului, pentru relaxare şi destindere, dar şi din punct de vedere cultural, social, economic. Cunoaşteţi oameni noi şi inevitabil legaţi şi prietenii.

Înainte de a-ţi planifica vacanţa, discută cu agentul de turism despre pasiunile tale şi, eventual, despre cele ale familiei tale, iar acestia te vor ajuta sa identifici pachetele turistice potrivite pentru tine şi familia ta.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian