Breaking news

Bavaria Tour, călătorii de vis. Servicii nemțești la prețuri românești

loading...

Târgul de Turism al României își deschide porțile pe 16 februarie la Romexpo pentru cei care vor să își aleagă de pe acum locul unde își vor petrece concediile. Bavaria Tour fură startul și vă prezintă în avanpremieră, câteva oferte de vacanță de nerefuzat.

bavaria tourPentru un circuit de șapte zile cu autocarul la Praga, prețul sejurului pornește de la doar 79 de euro. Îmbarcările se fac din București, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, sebeș și Arad, iar itinerariul cuprinde Castelul Konopiste, Karlovi Vary, Dresda, Viena, Bratislava, Brno, Budapesta, Cotul Dunarii.

Dacă vreți să aveți parte de o vacanță de șapte zile în India, trebuie să scoateți din buzunar doar 357 de euro. Pachetul include, transport cu avionul, cazare și ghid turistic pentru un itinerariu ce include Triunghiul De Aur: Delhi, Agra – Taj Mahal, Jaipur.

Un circuit clasic de nouă zile în China, vă costă doar 519 euro, iar pachetul de vacanță include un itinerariu la Beijing, Marele Zid, Shanghai (zhujiajiao), Hangzhou, Suzhou.

Pasionații de țările nordice, pot petrece o vacanță de nouă zile în Scandinavia contra sumei de 417 euro, iar itinerariul cuprinde vizite în Finlanda, Norvegia, Suedia, Danemarca.

O vacanță de șapte zile în Portugalia este posibilă la Bavaria Tour contra sumei de 294 euro, iar itinerariul include Lisabona, Porto, Fatima, Estoril, Cascais, Cabo da Roca, Sintra

Cei care doresc o vacanță de 18 zile tocmai în Thailanda, Malaezia și Singapore, trebuie să scoată din buzunar 837 de euro.

În timp ce pentru o vacanță de 17 zile în America de Sud veți plăti 1377 de euro, însă cu siguranță călătoria va merita fiecare bănuț căcși itinerariul include vizite în Buenos Aires, Colonia, Montevideo, Trinidad, Mesopotamia Argentiniana, Posadas, Encarnacion, San Ignacio, Asuncion, Barajul Itaipu, Foz de Iguazu, Curitiba, Sao Paulo și Rio de Janeiro.

Rezervările se pot face online pe site-ul Agenției Bavaria Tour, sau la telefon: 021 / 310.75.11 , 0744.300.309 / 0774.077.665.

Camelia Badiu, General Manager al Agenției Bavaria Tour, se implică zi de zi în activitatea agenției, în cel mai mic detaliu pentru ca fiecare sejur să fie o adevărată plăcere pentru fiecare client care alege să-și facă vacanța apelând la Bavaria Tour.

Alege servicii turistice nemțești la tarife românești. Bavaria Tour te duce oriunde ai visat. Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo de două ori pe an.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>