Breaking news

Bătrân săltat de SPP-ul lui Băsescu pentru că și-a permis să comenteze la adresa președintelui

Un bătrân care și-a permis să comenteze împotriva lui Traian Băsescu, în timp ce acesta susținea un discurs la Cluj a fost ”săltat” de agenții SPP, precum un infractor.

batran saltat de oamenii lui basescuBărbatul se afla pe holul Casei Universitarilor Cluj, lânga sala Europa, unde Traian Băsescu susținea un discurs la dezbaterea organizată de Fundația Mișcarea Populară, scrie știridecluj.ro.

Bătrânul a început să comenteze la dresa lui Băsescu, spunând că acesta a distrus România: De doi ani o ducem rău. A tăiat salariile și acum ce mai vrea?

Când au văzut că bărbatul continuă să vocifereze, doi agenți SPP care asigurar securitatra lui Băsescu, l-au luat pe bătrân de mâini și l-au târât pe hol, l-au coborât cu forța, scările și l-au dat afară din clădire ca pe un infractor.

Bătrânul striga încontinuu la cei doi agenți SPP care-l, bruscau: ”Lăsați-mă în pace, Lăsați-mă în pace”. Cele două brute care asigură siguranța lui Băsescu au fost insensibil la rugămințile bătrânelului și l-au dat afară, târâș, ca pe un câine.