Breaking news

Bătălia creierelor continuă în această toamnă, la Kanal D! Dan Negru, la cârma unui show epic – The Floor

După ce a lansat două show-uri de cultură generală, care au revoluționat piața media din România și au schimbat obiceuri de consum, Kanal D își consolidează segmentul de quiz -uri și aduce publicului cel mai spectaculos format internațional al genului: “The Floor”.

Quiz show-ul momentului, “The Floor”, realizat de creatorul formatelor “The Voice” și “Big Brother” și distribuit de Talpa, nu putea avea o gazdă mai potrivită decât carismaticul prezentator Dan Negru. Acesta le va fi alături concurenților de-a lungul provocărilor unui show ce îmbină dinamica și frumusețea quiz-ului cu spectacolul tehnologiei la cel mai înalt nivel.  Pe o podea LED gigant, concurenții își vor pune la bătaie cunoștințele de cultură generală, inteligența și spontaneitatea.

            “Parteneriatul nostru cu publicul isteț de televiziune continuă! Ne-am propus ca prin programe TV inteligente să oferim și publicului isteț un loc pe telecomanda televizorului. Ne-a bucurat cantitatea acestui public, dar mai ales ne-a bucurat calitatea lui. După <Jocul cuvintelor> și <Tu urmezi!>, care au devenit deja fenomene populare, sperăm ca <The Floor> să devină noua bucurie a publicului isteț de televiziune”, a declarat Dan Negru.

Dan Negru te provoacă la duelul cunoștințelor! Castingul pentru cucerirea teritoriului de cunoștințe este în plină desfășurare!

Castingul pentru “The Floor” este în desfășurare, toți cei interesați să participe în show-ul televizat și să câștige premiul de 50.000 de lei pus la bătaie sunt invitați să se înscrie accesând pagina casting.kanald.ro .  Inteligența, spontaneitatea și bucuria jocului vor fi aliații concurenților pe parcursul unei competiții care îi va ține și pe telespectatori în fața micilor ecrane, la Kanal D.

            49 de concurenți se vor angaja în dueluri de cunoștințe generale pe o podea LED uriașă, împărțită în patruzeci și nouă de pătrate egale, fiecare reprezentând propriul domeniu de cunoaștinte. Competitorii se duelează pe parcursul unui joc complet, derulat pe parcursul a patru ediții, iar la finalul acestui joc rămâne un singur câștigător.

Un concurent, selectat la întâmplare, trebuie să îl aleagă pe unul dintre adversarii săi vecini pentru a se confrunta cu acesta într-un duel epic de cunoștințe, în categoria adversarului. Câștigătorul preia pătratul pierzătorului, câștigând teren valoros, pe măsură ce își extinde teritoriul, în timp ce învinsul părăsește jocul. Câștigătorul trebuie apoi să decidă – continuă și încearcă să obțină un alt pătrat? Sau lasă pe The Floor să aleagă un nou challenger? Ultimul concurent care rămâne în picioare și obține controlul deplin al podelei câștigă un premiu în bani de 50.000 lei care îi poate schimba viața.

           Nu pierdeți în această toamnă, la Kanal D, “The Floor” format internațional prezentat de Dan Negru, care duce la un alt nivel modalitatea de a face quiz în România!

>