Breaking news

Bătaie generală la partida U Cluj – CFR Cluj. Arbitrul a suspendat meciul

Partida de fotbal dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj a fost suspendată de arbitrul central, în minutul 27, după izbucnirea unui conflict general.

Haos și bătaie în toată regula marți seară pe Cluj Arena la meciul dintre U Cluj și CFR Cluj. Scandalul a izbucnit după ce Ricardo Cadu de la CFR Cluj, a executat penalty-ul obţinut de Gabi Mureşan şi a deschis scorul pe Cluj Arena, în minutul 27.

Cadu s-a dus să se bucure în spatele porţii lui Bornescu, chiar în faţa peluzei lui U Cluj.

Imediat după marcarea golului, între portarul Mircea Bornescu şi Ricardo Cadu a avut un conflict, cei doi fiind cu greu stăpâniţi de ceilalţi coechipieri.

Alexandru Tudor a apucat să le arate cartonaşele roşii celor doi, însă violenţele au continuat. În timp ce în tribune ultraşii lui U au încercat să forţeze intrarea pe gazon, pe tunelul ce duce la vestiare imaginile DigiSport arată cum Cadu este lovit cu pumnul în cap de masorul lui U Cluj, Liviu Ciucă.

După circa 15 minute de întreruperi, Alexandru Tudor a decis ca meciul să nu se mai reia.

CFR Cluj va câştiga meciul întrucât Universitatea Cluj a fost organizator şi nu a putut asigura desfăşurarea partidei în condiţii bune.

Componenţii echipei CFR Cluj au plecat de la Cluj Arena cu duba Jandarmeriei, iar conform unor surse din cadrul Comisiei de Disciplină a LPF,