Breaking news

Bătaie de joc | Pasageri ținuți pe aeroportul din Cluj, pentru îmbarcarea lui Băsescu

Zeci de pasageri au fost ținuți într-un autobuz, mai bine de jumătate de oră, pe pista Aeroportului din Cluj, pentru ca Traian Băsescu şi Elena Udrea să se îmbarce în avionul care mergea la București.

basescu - taromBăsescu și Elena Udrea au întârziat, luni, cu 30 de minute plecarea avionului  Tarom care efectua o cursă de linie pe ruta Cluj – Napoca – București.

În timp ce pasagerii plătitori de bilete, stăteau închiși în autobuz, pe pista aeroportului, Băsescu și Udrea se hlizeau unii la alții și se pupau de La revedere.

Vicepreşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Mircea Jorj, fost preşedinte al PSD Cluj-Napoca, a declarat la Antena 3, că pasagerii avionului care trebuia să decoleze spre Bucureşti la ora 9.30 au fost ţinuţi timp de peste o jumătate de oră în autobuzul care îi transporta de la terminal la aeronavă, aşteptând sosirea lui Băsescu.

„Am fost câteva zeci de pasageri care ne-am îmbarcat, luni dimineaţă, în autobuzul care ne-a transportat de la terminalul «plecări» spre avion. În autobuz se mai aflau, pe lângă oameni de afaceri şi oameni simpli, mai mulţi demnitari şi parlamentari, printre care Sorin Bota, Steluţa Cătăniciu, CoCornel ItuMate Andras, Elena Uioreanu, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, Augustin Zegrean, preşedintele Curţii Constituţionale, RaRadu Moldovanpreşedintele CJ Bistriţa-Năsăud. Am stat 35 de minute în acel autobuz, cu uşile închise, şi nu am fost lăsaţi să urcăm în avion până nu a sosit preşedintele Traian Băsescu. Preşedintele a venit însoţit de Elena Udrea şi de Emil Boc, au stat şi şi-au luat rămas bun de la primarul Clujului şi abia apoi au urcat în aeronavă, în timp ce noi aşteptam. A fost o lipsă de respect şi de bun-simţ din partea preşedintelui Traian Băsescu. El nu e mai presus decât noi şi, dacă a luat o cursă de linie, trebuia să se asigure că ajunge la timp”, a spus Mircea Jorj la Antena 3.

Și la aterizarea pe Aeroportul Otopeni din Bucureşti pasagerii din avion au fost nevoiţi, la fel, să aştepte în autobuz zece minute până când au fost descărcate bagajele lui Băsescu.

Directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj, David Ciceo, a declarat corespondentului MEDIAFAX că avionul nu a aşteptat după preşedinte, ci a sosit cu întârziere.

Băsescu a plecat, luni, spre Bucureşti, cu un avion de linie de pe Aeroportul din Cluj, unde a fost condus de primarul Emil Boc.