Breaking news

Bătaie de joc la Patriarhie. Sfânta aghiasmă era defapt apă chioară de la hidrantul Mitropoliei

loading...

Patriarhia Română își bate joc de credincioși într-un mare hal și la vedere. Sfânta aghiasmă vândută credincioșilor era defapt apă chioară de la hidrantul din curtea Patriarhiei.

apa sfintita patriarhiePentru că cererea de aghiasmă a fost foarte mare, din cauza numărului mare de pelerini veniți să se închine la moaștele Sfântului Dumitru, cele 12 butoaie de la Patriarhie au fost umplute de două ori duminică, cu apă de la …hidrant.

După ce butoaiele erau umplute ochi cu apă de la hidrant, angajații Patriarhiei începea să ia apă din ele și să le dea enoriașilor. Fără ca apa să mai fie sfințită de alți preoți. Deci pe lângă faptul că vindeau apa chioară pe post de aghiasmă, aceasta este și pericol pentru sănătate întrucât apa de la hidrant nu este potabilă.

Pentru o sticluță de plastic plină cu aghiasmă care este defapt apă chioară de la hidrant, enoriașii plătesc cinci lei. Și în loc de putere tămăduitoare, enoriașii se pot îmbolnăvi de afecțiuni digestive întrucât consumă apă nepotabilă de la hidrant.

Umplerea celor 12 butoaie de plastic de pe Dealul Patriarhiei, cu apă de la hidrant, se făcea în plină zi de față cu toți enoriașii creduli și buni de plată pentru o înșelătorie.

Și uite așa, Biserica Ortodoxă Română, condusă de preafericitul Daniel, se umple de bani prostind românii într-un mare hal.

loading...