Breaking news

Bătaie de joc, incompetență și nesimțire crasă la Direcţia Venituri Buget Local Sector 2, București

Debandadă totală, nesimțire, nepăsare, incompetență și multă bătaie de joc, de asta ai parte dacă nevoia te îndeamnă să calci pragul Direcției Venituri Buget Local Sector 2, din clădirea Gării de Est.

directia venituri buget local sector 2Luni dimineață, la prima oră un bucureștean a mers la sediul Direcției Venituri Buget Local Sector 2, din clădirea Gării de Est, ca să solicite o dovadă de plată a unei amenzi.

Deși pe ușa instituției scrie cu cifre de-o șchioapă că programul începe la ora 08.30, instituția publică și-a deschis porțile abia la ora 9 și 5 minute.

După zeci de minute de stat la coadă, o funcționară, plătită din bani publici pentru a servi interesele contribuabilului, i-a spus bucureșteanului care solicitase o dovadă a plății amenzii, că stă degeaba acolo și că trebuie să bată pe la alte uși. Zis și făcut.

Bucureșteanul a mers la alt etaj, indicat de funcționara plictisită de prea multă muncă. Odată ajuns la etaj, bărbatul a fost nevoit să stea la alte cozi, deși erau patru birouri, dar doar unul operațional. După alte 45 de minute de stat la o coadă și plimbat de la un ghișeu la altul, bărbatul a reușit să obțină dovada plății amenzii.

Așadar, în România, București capitală europeană, ca să obții o banală hârtie care să îți dovedească plata unei amenzi, trebuie să înduri umilință, să stai la cozi interminabile și să pierzi cam două ore, și asta dacă insiști, altfel, ai mari șanse să te prindă Paștele la ghișeul instituției publice aflată în subordinea Primăriei Sector 2.

>