Breaking news

Bătaie cu bâte și răngi la Spitalul Județean din Târgoviște

Scandal cu bâte și răngi în Spitalul Judeţean Târgovişte, sâmbătă seară, când mai multe persoane au intrat în spital ca să se răzbune pe un tânăr adus pentru îngrijiri medicale.

Conflictul a pornit într-o discotecă din localitatea Dragodana, din cauza unei fete. Un tânăr în vârstă de 25 de ani l-a lovit cu o sticlă pe unul tânăr de 17 ani. Tânărul de 25 de ani a ajuns la spital pentru că avea răni la antebraț. Aici au sosit și rudele tânărului de 17 ani care au vrut să se răzbune.

În urma scandalului de la Camera de Gardă a Spitalului Județean Târgoviște, o asistentă fiind agresată iar câteva geamuri şi o uşă fiind sparte.

S-a prezentat un pacient cu plăgi tăiate, iar la două ore au apărut alţii implicaţi în conflict şi l-au agresat pe cel aflat la tratament, un tânăr de 25 de ani, o infirmieră a fost luată ostatecă şi pusă în faţa agresorului, nu a fost lovită, dar este în stare de şoc.  La toate spitalele este aşa, nu avem decât un portar, care nu este personal de pază este un portar care nu poate interveni, numai jandarmii pot interveni în astfel de situaţii. Suntem tot timpul expuşi în faţa unor astfel de evenimente, nu este prima oară când personalul medical este expus unor astfel de pericole, când viaţa le e pusă în pericol”, declara directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, dr Carmen Marcu.

Incidentele au fost surprinse de camerele de supraveghere de la Camera de Gardă a Spitalului Judeţean Târgovişte.

În urma scandalului, șapte persoane sau fost reținute și sunt anchetate de Poliția din Târgoviște.

 

 

 

>