Breaking news

Băsescu vrea o reprezentație a piesei ”Blonda, chiorul și piticul” la Cotroceni

Președintele României, Traian Băsescu a invitat pe regizorul Ștefanis Lupu să dea o reprezentație a piesei de teatru ”Blonda, chiorul și piticul” la Palatul Cotroceni.

basescuDupă ce directorul Sălii Dalles a decis să interzică piesa ”Blonda, chiorul și piticul”, șeful statului cheamă la Cotroceni trupa de teatru pentru a susține o reprezentație la care va asista atât Băsescu cât și soția acestuia, Maria.

Invitația privind reprezentația de la Cotroceni a fost anunțată de către purtătorul de cuvânt al președenției, Valeriu Turcan într-o intervenţie telefonică în emisiunea „Esenţial”, de la Antena 3.

Libertatea totală de exprimare care există în acest moment în România este în directă legătură cu mandatul preşedintelui Traian Băsescu”, a declarat Valeriu Turcan.

Scandalul a zibucnit în ziua premierei din 14 mai, când directoarea Sălii Dalles a solicitat  regizorului Ştefanis Lupu, să schimbe titlul piesei că altfel nu va mai juca piesa. Regizorul a refuzat să schimbe titlul piesei și astfel a fost nevoit să mute piesa de teatru in Club La Scena.

Mi-a spus să schimb un personaj. Să schimb faţa de pe afiş că seamănă cu domnul preşedinte”, a spus regizorul Ștefanis Lupu la Realitatea TV.

Directoarea i-a spus regizorului că a fost numită în funcție de PDL-iști și că piesa de teatru cu acest titlu o termină.

Eu sunt pusă de ei, cu spectacolul ăsta m-aţi terminat”, afirmă regizorul că ar fi spus directoarea.