Breaking news

Băsescu vrea ca Moș Crăciun să-i aducă în dar doar liniște

Traian Băsescu a declarat, duminică, la Predeal, de pe snowmobil, că vrea de la Moș Crăciun doar liniște și că “grijile” noului an sunt la Guvern şi la majoritatea parlamentară.

basescu la predealÎntrebat de jurnalişti, în momentul în care ieşea de la vila de protocol cu snowmobilul, ce îşi doreşte de la Moş Crăciun, Băsescu a spus: Moş Crăciun sper să-mi aducă linişte (…) Grijile sunt la Guvern, eu nu mai am griji, nu mai am griji. La Guvern, la marea majoritate parlamentară, în niciun caz nu sunt la mine.

Întrebat ce le transmite de sărbători românilor, Traian Băsescu a răspuns: Să aibă pace în familii, bucurie, speranţă şi să se distreze. Până la urmă viaţa nu e numai din ceartă, din supărări, din tensiuni, din lipsuri, viaţa poate fi şi cu puţină bucurie, cu puţină relaxare, cu puţină viaţă.

Pe de altă parte, Băsescu a fost întrebat ce aşteaptă cadou de Crăciun, sub brad.

“Ştiu eu, multe aştept, depinde ce mi se dă. (…) Îmi pot dori orice, aşa nu pot să spun că-mi lipsesc şosetele sau pijamalele, dar s-ar putea să primesc o pijama şi o pereche de şosete”, a răspuns râzând Băsescu.

În ceea ce priveşte eventuale surprize de Crăciun la care ar recurge, el a precizat că doar Moş Crăciun face surprize.

“Surprize face Moş Crăciun, iar Guvernul poate fi un Moş Crăciun, să facă surprize plăcute, daruri”, a mai spus şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, vor petrece Crăciunul la Predeal, la vila de protocol.

>