Breaking news

Băsescu trasează noua misiune a DNA. Să declare referendumul nelegitim

Noua țintă a lui Traian Băsescu, după reinstalarea la Cotroceni, este să anuleze cea mai mare parte a celor 7,4 milioane de voturi primite împotrivă. Acest lucru urmează să fie făcut de Parchetul General și de procurorii DNA.

Daniel Morar, ținut în funcție în mod ilegal, are o ultimă misiune dată de Traian Băsescu: să declare nelegitim referendumul din 29 iulie 2012.

Acest lucru va fi făcut prin ”dovedirea”, fraudei masive realizată de liderii USL. În urma acestui dosar se urmărește ca peste 2,5 milioane de voturi să fie declarate false ca să reducă astfel voturile împotrivă sub pragul atins de acesta la alegerile din 2009.

Procurorul şef al DNA, Daniel Morar, a declarat, duminică seara, la Realitatea TV, că procurorii au constatat că la referendum au votat în localităţile de domiciliu militari aflaţi la Kandahar, în Afganistan, deţinuţi aflaţi în închisoare, precum şi decedaţi.

Deși procedura de validare a rezultatelor de la referendum nu se finalziase, procurorii au sechestrat d ela BEC, listele electorale, în original și nu copii.

Astfel că din moment ce originalul este la parchet, orice rezultat este previzibil.

Și pentru a da dovada că se ține de treabă, Morar a ieșit în direct la Realitatea TV, să spună el cum face anchetele la referendum.

În acest moment, trei lideri USL sunt urmăriți penal în dosarul de la referendum, în speță, Victor Paul Dobre, Theodor Atanasiu și Liviu Dragnea.

Însă, cât privește anchetarea și soluționarea celor peste 12.000 de plângeri depuse în urma alegerilor prezidențiale din 2009, domnul procuror șef al DNA, nu a spus absolut nimic, ca și cum acestea nici nu ar fi existat vreodată.

După ce procurorii vor dărâma mitul celor 7,4 milioane de voturi pentru demiterea lui Băsescu, acesta va ieși public, cel mai probabil în campania electorală pentru parlamentare și va spune că are dovada fraudării votului și că așa s-a dorit îndepărtarea lui, printr-o lovitură de stat și că defapt el este iubit de popor.