Breaking news

Băsescu, șocat de gestul lui Lăzăroiu, privind postarea de pe facebook la adresa Antena 3

loading...

Traian Băsescu s-a declarat șocat de gestul consilierului său, Sebastian Lăzăroiu, care a postat pe Facebook, o fotografie cu Antena 3, peste care a desenat gratii.

basescu si lazaroiuBăsescu este șocat și regretă gestul lui Lăzăroiu, cu privire la Antena 3, a precizat purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale.

Purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Bogdan Oprea, a intervenit telefonic joi seară la emisiunea, La ordinea zilei, de la Antena 3, că Băsescu regretă gestul lui Lăzăroiu.

Președintele a fost șocat când a aflat de gestul lui Lăzăroiu. Este regretabil și îmi cer scuze în numele Administrației Prezidențiale și al Președintelui și sub nicio formă nu reprezintă punctul de vedere al lui Traian Băsescu”, a spus Bogdan Oprea.

Întrebat dacă Băsescu l-a demis pe Lăzăroiu, purtătorul de cuvânt a spus: Nu am cunoștință de acest lucru. Va decide domnul președinte în consecință.

Sebastian Lăzăroiu a postat pe pagina sa de facebook o fotografie editată, captură cu Mihaela Bîrzilă, din timpul prezentării unui jurnal de știri, peste care a desenat gratii.

Fotografia a fost postată la câteva ore după ce DNA a anunțat începerea urmăririi penale a postului de știri Antena 3, pentru complicitate la șantaj, la adresa administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei.

La postarea de pe facebook, Sebastian Lăzăroiu a scris: ”Noua grilă de programe”, insinuând că toți angajații Antena 3 vor fi băgați la zdup.

Lăzăreiu a postat alt mesaj pe facebook în care a scris: Postul își va schimba denumirea din Antena 3 în 3 Antena.

Consilierul lui Băsescu, angajat al statului român, în funcție de înaltă demnitate publică, similară cu cea de ministru, a încălcat grav un principiu de bază al justiției.

Începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se precizează în codul penal din România.

loading...