Băsescu s-a dus în secuime să mulțumească ungurilor că nu au ieșit la vot

Traian Băsescu se relaxează în aceste zile în Covasna, mergând totodată și pentru a mulțumi ungurilor că nu au ieșit la vot la referendumul de demitere din 29 iulie.

Băsescu s-a dus în secuime să le aducă mulțumiri ungurilor care nu au ieșit la vot la referendum, deoarece ei au înţeles „foarte bine modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului„.

Au înţeles foarte bine şi modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului şi că nu pot fi atraşi în jocuri politicianiste. Iar maghiarii se pare că au înţeles nevoia de stabilitate a ţării în perioada aceasta. Nu pot să nu observ reacţia ungurimii faţă de referendum şi n-am decât să le mulţumesc”, a spus Băsescu în Covasna.

Întrebat de jurnaliști cum comentează anchetele procurorilor privind românii care au votat la referendum, Băsescu a refuzat să spună ceva pe motiv că ar fi acuzat că coordonează activitatea parchetului de la Covasna.

Băsescu a spus că a venit în această zonă pentru a scăpa câteva zile de aglomeraţia din Bucureşti, urmând să-și petreacă weekend-ul în județele Covasna și Harghita, alături de soția lui.

>