Breaking news

Băsescu recunoaște: Zece ani am protejat-o pe Elena Udrea

Traian Băsescu recunoaște pe față că timp de zece ani de zile a ajutat-o și protejat-o pe Elene Udrea pe motiv că este un „om de valoare„, are ”calități„ și că „nu minte”.

basescu - elena udreaPreședintele României, Traian Băsescu a declarat marți seară, cu nonșalanță, la emisiunea ”Sub semnul întrebării” de la B1 TV, că o susține pe față la prezidențiale pe Elena Udrea și că a protejat-o timp de zece ani de zile.

Deși îi ridică osanale și spune că el nu știe ca în zece ani de zile Udrea să fi mințit vreodată, Băsescu spune că nu crede că aceasta va deveni Președintele României în noiembrie 2014, întrucât ”nu e momentul femeilor în România”.

Eu mi l-am declarat, sprijinul pentru Udrea. Mi-aș dori foarte mult să obțină un rezultat bun. Pe Elena Udrea o știu, n-am văzut-o făcând concesii cuiva. E mult mai diplomată decât mine. Adică are capacitatea să discute cu oricine, dar face ce știe ea, a spus și Blaga asta. Foarte greu, eu nu spun despre cel care îl susții nu poți să spui că nu are șanse, eu îi dau tot sprijinul. Nu știu dacă e momentul femeilor în România, mai ales pe imagina care i-a fost construită în mod nedrept. Că nu aș fi ținut-o s-o protejez s-o ajut zece ani, dacă era un om fără valoare, fără calități. Dar nu știu dacă e timpul femeilor, în mod categoric am mult mai multă încredere în ea decât în Ponta și Iohannis la un loc. Pe femeia asta n-am văzut-o mințind, n-am văzut-o  mințind, poate în zece ani vă aduceți aminte dumneavoastră de vreo minciună”, a spus Băsescu în dialogul cu Robert Turcescu în cadrul emisiunii de la B1 TV.

După așa dezvăluiri la televiziunea de casă, se impun câteva întrebări de bun simț pe care domnul Turcescu, dacă era jurnalist adevărat, i le adresa lui Băsescu.

De cine și în ce fel a protejat-o Băsescu pe Elena Udrea? Ce calități o recomandă pe Elena Udrea, domnule Președinte?

Să îl ajute cineva pe Băsescu cu câteva momente în care Elena Udrea mințind?!

>