Breaking news

Băsescu: Ponta este un prim-ministru corupt profund

loading...

Traian Băsescu l-a acuzat joi seară, pe Victor Ponta, de corupție și că el și socrul său îl șantajează cu comisia parlamentară care va ancheta achiziția terenului agricol al fiicei sale.

ponta - basescu - bugetPreședintele României, Traian Băsescu spune că Victor Ponta este un premier corup și șantajist.

Ponta şi socrul său, Sârbu, cred că mă pot şantaja. Rezist la orice tip de şantaj. Gândesc că pot utiliza comisiile de la Senat, cred că mă pot impresiona. Vreau să le aduc în memorie că rezist şantajului de cea mai joasă speţă a trustului domnului Voiculescu de 8 ani. Care a fost dublat o bucată de vreme de Realitatea TV, când era condusă de Vântu, iar acum e înlocuit de postul lui Ghiţă. Amândoi fac ce ştiu, prin educaţie, şi Voiculescu, şi Ghiţă. Îi recomand premierului să mai înfiinţeze vreo 2-3 comisii tot pentru cazul Ioana Băsescu. Voi fi solidar cu fiica mea atât timp cât acest şef de guvern a ajuns să utilizeze Parlamentul ca pe o măciucă politică într-o bătălie pe care nu are cum să o câştige. Victor Ponta mai are nişte furii şi încearcă să îşi ascundă propria corupţie sub aceste acuzaţii gratuite pe care mi le aduce. Ponta este un prim-ministru corupt profund. A încercat să facă să dispară 380 de milioane de dolari, ascuzându-se sub o lege. Ponta e corupt pentru că a vrut să ascundă sub o lege aranjamente pentru Roşia Montană. Ponta e corupt pentru că a luat 2800 de ha de pământ şi le-a transferat la CJ Brăila. Ponta e profund corupt pentru că încearcă şi îl sprijină şi îi facilitează lui Ghiţă foarte multe contracte”, a declarat Traian Băsescu.

După care Peședintele a spus că: Fiica mea a luat cinstit un credit şi orice ar scormoni nu poate găsi nimic ilegal legat de mine şi de fiica mea. Ştiu cum va decurge ancheta. Va merge în sat, vor filma posturile lui Voiculescu şi lui Ghiţă. Mai bine ar face o plângere la Parchet. De astfel de comisii se tem hoţii. Eu nu mă tem. Ei atâta pot. Să facă înscenări.

Băsescu a concluzionat spunând că: Ponta e disperat să o introducă(nr. taxa pe carburant) ca să dirijeze bani la ministerul lui Dragnea pentru primari și președinții de consilii județene pentru campania electorală, Îmi pare rău că liberali intră în acest joc.

loading...