Băsescu o face șantajistă pe senatorul Gabriela Vrânceanu Firea

Traian Băsescu a linșat-o mediatic, în direct la tv, pe senatorul PSD,Gabriela Vrânceanu Firea, pe care a făcut-o șantajistă în timpul unei declarații oficiale susținută marți seară la Palatul Cotroceni.

gabi firea si basescuAtac fără precedent al lui Băsescu la adresa unui senator al României. Băsescu nu mai are nicio limită și coboară limbajul la nivel de mahala continuând atacul la adresa senatoarei PSD, Gabriela Vrânceanu Firea pe care a făcut-o șantajistă. acuzația vine la două zile după ce președintele a amenințat-o pe senatoare că să stea în banca ei dacă mai vrea să își vadă bărbatul acasă.

Doamna Gabriela Vrânceanu-Firea, o șantajistă de profesie, lansează o altă minciună, că firma ar fi fost inactivă. Că nu se putea face chitanță. Pentru un șantajist nu trebuie să știi prea multă carte. Pământul nu s-a vândut pe chitanță. Minciunile senatoarea șantajiste Firea au creat bule de dezinformare”, a spus Băsescu.

Președintele și-a continuat atacul murdar la adresa senatoarei spunând: Îi transmit un mesaj senatoarei șantajiste Firea, aducându-i aminte că a primit o amendă penală de 1000 de lei pentru că și-a permis să șantajeze un membru CNA, și șantajul făcut la adresa președintelui consiliului județean. Are o școală bună, e crescută la școala turnătorului Felix. Nu e un atac la o femeie, e un atac la o șantajistă, la o senatoare care are pretenția să fie respectată.

După care, râzând în batjocură i-a transmis lui Ponta să nu o ia purtător de cuvânt la prezidențiale pentru că poartă ghinion Gabi Firea, făcând referire la scorul înregistrat la prezidențiale în 2000 de Mugur Isărescu.

Timp de mai bine de jumătate de oră, cât a ținut discursul de la Cotroceni, Băsescu a repetat în mod obsesiv de zeci de ori, cuvântul ”senatoarea șantajistă Firea”.

Cât privește comisia Nana, Băsescu a spus că e una abuzivă și ilegală și că nu are dreptul să ancheteze o afacere privată.

Atacul furibund al lui Băsescu de azi vine după ce tot azi, senatoarea Gabriela Firea a depus plângere penală la adresa președintelui sub acuzația de amenințare și șantaj.

 

>