Breaking news

Băsescu ne amenință printr-un video postat pe Facebook, că va rupe în curând tăcerea

Fix în ziua în care ARD își lanseazlă la apă candidații la parlamentare, Băsescu postează un mesaj video pe Facebook prin care ne amenință ca va rupe în curând tăcerea.

Băsescu ne anunță oficială că va începe jighadul în România și că s-a săturat să tacă.

După o lungă perioadă de tăcere, timp în care și-a măritat fiica cea mică și a petrecut ba la munte ba la mare, Traian Băsescu ne amenință că revine în prim plan și că va rupe tăcerea.

Prin intermediul unui mesaj video postat pe Facebook, Băsescu le mulţumeşte celor care i-au transmis mesaje de ziua sa, că, deşi a tăcut “puţin” în ultimul timp, nu înseamnă că a început să gândească altfel despre ţara sa.

Vreau să mulţumesc tuturor acelor care anul acesta m-au felicitat cu ocazia zilei mele de naştere. Fie că au făcut-o pe Facebook, fie că au făcut-o pe Internet, fie că au făcut-o prin mesaje lăsate la cabinet. M-a impresionat numărul extraordinar de mare de vizitatori de pe Facebook: 185.000 din care 12.000 de Like-uri şi 4.000 de mesaje. Îi aigur că rămân acelaşi preşedinte. Chiar dacă în ultimul timp am tăcut puţin, nu înseamnă că am început să gândesc altfel despre ţara mea şi acest lucru îl veţi vedea curând”, spune Traian Băsescu în mesajul video.

Cu alte cuvinte, fraților revin in businnes pentru că începe campania electorală și trebuie să fac campanie pentru PDL și să devorez USL și Guvernul Ponta.

>