Breaking news

Băsescu: Îmi pare rău pentru Năstase. A fost condamnat pentru o găinărie

Traian Băsescu îi plânge de milă lui Adrian Năstase și spune că acesta a fost condamnat la închisoare pentru o găinărie.

nastase si basescuTraian Băsescu a declarat joi seară la emisiunea ”Sub semnul întrebării” de la B1 TV că nu îi lipsește Năstase dar că îi pare rău de ce i s-a întâmpla și că a fost condamnat pentru o găinărie.

Nu, sincer nu-mi lipsește pentru că a fost foarte activ în relația cu mine de când a avut necazul încarcerării. Nu treceau 3 zile să nu-mi dedice un aticol pe blog. Probabil lui Dragnea, dacă nu l-a înjurat, i-o fi dor. Îmi pare rău de ce i s-a întâmplat. Nu că nu merita, ci pentru ce a fost pentru România, fost un prim-ministru care a încheiat negocierile cu Uniunea Europeană, a ținut bine în mână guvernul”, a spus Băsescu.

Însă, Băsescu îi dă şanse lui Adrian Năstase de a reveni în politică.

Știu miniștri de Finanțe care au fost în pușcărie în guverne actuale în UE. Năstase nu și-a vândut țara a fost condamnat pentru o găinărie. Astea ți le poate ierta electoratul. Năstase are potențial să revină în viața poltiică, problema este cât și-l dorește partidul în viața politică din nou”, a mai spus Băsescu.

Adrian Năstase a fost condamnat pe 26 iunie 2012 la doi ani de închisoare cu executare în dosarul Trofeul Calității. Pe 12 februarie, Judecătoria Sector 4 a admis cererea de eliberare condiționată, însă procurorii DNA au făcut recurs.