Breaking news

Băsescu îi ”roagă” pe români să nu voteze candidații penali

Traian Băsescu a început să adreseze rugăminți fierbinți poporului român, cu privire la alegerile parlamentare: frați români nu votați penali în parlament, că nu vreau să-și facă concurență.

Președintele cică al României s-a apucat luni seară în prime time la tv, normal că doar la ora 13.30, să îi roage pe românași să nu care cumva să voteze pe 9 decembrie, penalii, indiferent de partid.

Mi-aş dori mult ca românii să le demonstreze europenilor că ei nu tolerează suspiciunile de corupţie. Îi rog pe români să nu voteze niciun candidat, indiferent al cui este, dacă are dosar penal. Ar fi un semnal că românii nu tolerează corupţia”, a spus stimabilul guvernator Băsescu.

Se pare că domul Băsescu are memorie scurtă sau crede că românii, toți, sunt proști și săraci cu duhul. Așa că îi facem un deserviciu și reamintim faptul că atunci când a fost ales Președinte al României, era penal, întrucât era anchetat în dosarul Flota.

Așadar, Băsescu vrea să nu aibă concurență nici când vine vorba de dosarele penale și de încălcarea legii.

Câți români, la ora actuală mai ascultă de ce spune Băsescu? Aveți răbdare până mâine seară, la ora 13.30, când din nou guvernatorul se va adresa țării de la Palatul Cotroceni, timp de o jumătate …poate o oră…depinde de pofta de vorbit.

Această știre a fost făcută în același stil în care Băsescu tratează românii și micționează pe Constituție după bunul plac, după care o invocă ca să își justifice deciziile.

>