Breaking news

Băsescu, extrem de prietenos și laudativ la adresa Guvernului Ponta 2

loading...

Traian Băsescu a felicitat vineri seară Guvernul Ponta 2 și le-a urat succes noilor miniștrii.

basescuVineri seară, după ce membrii cabinetului Ponta 2 au depus jurământul de credință la Palatul Cotroceni, Președintele României, Traian Băsescu a avut un comportament extrem de prietenos și plin de laude la adresa noului Guvern al României.

”Trebuie să vă felicit pentru succesul electoral şi pentru cel din Parlament de astăzi. Sunteţi condamnaţi să aveţi succes, iar dacă aveţi succes va avea succes România. Dacă nu veţi avea succes şi nu doresc acest lucru, veţi fi singurii responsabili. Aveţi premisele să tractaţi România către creştere economică şi ştiţi ce trebuie să faceţi, aveţi deja o experienţă de 7 luni la guvernare”, a declarat Băsescu.

Președintele nu a uitat să menţioneze condiţiile în care a debutat guvernarea precedentă, cea a PDL: Au fost unii care au plătit asumarea responsabilităţii de a nu-i lăsa pe români să aştepte cum aşteaptă Grecia ca să le mai vină o tranşă la trei luni ca să plătească salariile şi pensiile. Ştiu cum s-a preluat guvernarea ţării la sfârşitul lui 2008, cu un deficit uriaş şi cu angajamente care nu erau acoperite de resurse. Unii aţi fost la guvernare în 2009, aţi uitat.

la final de discurs, Băsescu le-a urat noilor miniştri să fie în stare să ducă la îndeplinire obiectivele ambiţioase fixate în programul de guvernare spunând că dacă au nevoie pot apela la sprijinul lui: În măsura în care veţi avea nevoie, puteţi apela la sprijinul meu. În măsura în care nu ştiţi tot, dar cred că ştiţi mai mult decât tot despre ţara asta.

loading...

Cmentariile sunt închise

English English French French Italian Italian Romanian Romanian